Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Το Nana Princess στο 1% των Tripadvisor Travelers’ Choice Top Hotels 2023

Το 5άστερο Nana Princess Suites, Villas & Spa, του ομίλου Καράτζη, που βρίσκεται στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, κατατάσσεται στο 1% των κορυφαίων ξενοδοχείων του κόσμου, κατακτώντας την 6η θέση για την κατηγορία Τοp Hotels και την 7η για την κατηγορία Best Luxury Hotels, σύμφωνα με τα Tripadvisor Travelers’ Choice Awards 2023.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Αποτελεί μια διάκριση για το Νana Princess Suites, Villas & Spa, το οποίο βρίσκεται στη λίστα του Tripadvisor με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, που επισφραγίζει τα υπερσύγχρονα facilities και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει το resort, οδηγώντας το στην κορυφή των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων στην Κρήτη.

Η συγκεκριμένη αναγνώριση αποτελεί ιδιαίτερη επιβράβευση τόσο για τo Νana Princess Suites, Villas & Spa και το Nana Golden Beach όσο και για τον όμιλο Καράτζη, καθώς προέρχεται από τις κριτικές των επισκεπτών, οι οποίες αντανακλούν τη μοναδική ταυτότητα των ξενοδοχείων με επίκεντρο την κρητική φιλοξενία.

Οι πολυτελείς χώροι διαμονής και οι ξεχωριστές παροχές σε συνδυασμό με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες και τη μαγευτική τοποθεσία στο Ηράκλειο της Κρήτης συνθέτουν έναν προορισμό ασύγκριτης άνεσης, συστήνοντας μια αξεπέραστη εμπειρία διαμονής.

Ο όμιλος Καρἀτζη, παραμένοντας πιστός στη φιλοσοφία του για την παροχή υψηλού επιπέδου, προσωποποιημένων υπηρεσιών φιλοξενίας καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τη συγκεκριμένη διάκριση για το Nana Princess Suites, Villas & Spa, το οποίο θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της πολυτελούς διαμονής διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση των τουριστικών υπηρεσιών της Κρήτης.

Share Post