Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Nafplio Virtual Tour: Ψηφιακή περιήγηση – ξενάγηση στο Ναύπλιο

Ο Δήμος Ναυπλιέων προσφέρει ένα «εναλλακτικό» ταξίδι σε 52 σημεία ενδιαφέροντος της ιστορικής πόλης, μέσω του κινητού ή του υπολογιστή μας.

Το Nafplio Virtual Tour μας δίνει τη δυνατότητα μέσα από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή μας να εξερευνήσουμε όλα τα ιστορικά μνημεία της παλιάς πόλης του Ναυπλίου, αρκεί να επισκεφτούμε την ιστοσελίδα www.nafplio-tour.gr.

Μέσω της διαδικτυακής αυτής εφαρμογής ψηφιακής περιήγησης που ανέπτυξε ο Δήμος, περιηγούμαστε σε εμβληματικά σημεία της πόλης, όπως η Πλατεία Συντάγματος, ο ναός του Αγίου Σπυρίδωνα και το Αρχαιολογικό Μουσείο και ανακαλύπτουμε κάποια από τα «μυστικά» της, όπως η Οικία Άρμανσμπεργκ, η Πύλη Σαγρέδου ή ο τουρκικός Μεντρεσές.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Δήμος Ναυπλιέων μέσω του Naflpio Virtual Tour μας προσκαλεί σε μια βόλτα σε τουριστικά αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικά μνημεία, εκκλησίες, μουσεία και πλατείες μέσα από φωτογραφίες και πανοραμικές απεικονίσεις 360ο, καθώς επίσης και μέσα από σύντομες και ενδιαφέρουσες ηχητικές αφηγήσεις.

Η εφαρμογή είναι μάλιστα διαθέσιμη σε πέντε γλώσσες, οπότε δίνεται η δυνατότητα να «συνταξιδέψουμε» εικονικά ακόμα και με φίλους μας από το εξωτερικό.

Παράλληλα, μετά την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις, θα μπορούμε να περπατήσουμε στα γραφικά στενά του Ναυπλίου και να ξεναγηθούμε μέσω της ίδιας εφαρμογής, αξιοποιώντας τη δυνατότητά της να εντοπίζει τη θέση μας μέσω GPS και να μας παρέχει πληροφόρηση για τα σημεία ενδιαφέροντος που συναντάμε.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media