Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Mythos Palace: Απονομή της «Γαλάζιας Σημαίας» για 18η συνεχόμενη χρονιά

Η διεύθυνση και η διοίκηση του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Mythos Palace Resort & Spa της Βανταράκης Α.Ε., που βρίσκεται στον Καβρό Αποκορώνου των Χανίων, στo πλαίσιo των προσπαθειών για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη του βιώσιμου τουρισμού στην περιοχή, ανακοίνωσε την απόκτηση της «Γαλάζιας Σημαίας» για 18η συνεχόμενη χρονιά.

Η αμμώδης παραλία του Κουρνά βρίσκεται κάτω από το Mythos Palace Resort & Spa και προστατεύεται από το πρόγραμμα οικολογικής φύσης NATURA 2000.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Από το 2005, η παραλία του ξενοδοχείου αναγνωρίζεται κάθε χρόνο από το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FEE) για το καθαρό, οργανωμένο και ασφαλές περιβάλλον της.

Το 2022 δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα, διατηρώντας τη μακρόχρονη παράδοση που ικανοποιεί τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης.

Με παρουσία προσωπικού και πελατών του ξενοδοχείου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ανάρτησης της Σημαίας στην παράλια του Κουρνά.

Προτεραιότητα του ξενοδοχείου είναι ο σεβασμός και η προστασία της φυσικής ομορφιάς της Γεωργιούπολης, ώστε οι επόμενες γενιές να απολαμβάνουν τα κρυστάλλινα νερά της για πολλά χρόνια ακόμη, καταλήγει η ανακοίνωση της διοίκησης του Mythos Palace.