Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

mythicalpeloponnese.gr: Ανανεώθηκε ριζικά το τουριστικό site της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Το ανανεωμένο τουριστικό site mythicalpeloponnese.gr της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη 28 Απριλίου, στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μίλησε για το νέο site, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ευχάριστη δομή, το περιεχόμενο, τη δυναμική παρουσίαση του πολύπλευρου τόπου και την ανάδειξη, μέσα από την περιήγηση του επισκέπτη στην ιστοσελίδα, του πολιτιστικού πλούτου, του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και της ξεχωριστής γαστρονομικής εμπειρίας της μεσογειακής διατροφής.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι η αιχμή του δόρατος της τουριστικής Ελλάδος», τόνισε ο Περιφερειάρχης.

Στη συνέχεια, ο Π. Νίκας ευχαρίστησε την ομάδα που εργάστηκε στο πλαίσιο της επικαιροποίησης της ιστοσελίδας και κατέληξε:

«Είμαστε χαμηλά ανάλογα με τις δυνατότητές μας και πρέπει να θέτουμε συνέχεια υψηλότερους στόχους για να φτάσουμε την Πελοπόννησο εκεί που της αξίζει».

Το λόγο έλαβε, ακολούθως, η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Άννα Καλογεροπούλου, η οποία ανέφερε πως η αναβάθμιση της τουριστικής ιστοσελίδας θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο ενημέρωσης για τους δυνητικούς επισκέπτες και θα ισχυροποιήσει την εικόνα του προορισμού.

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης της αναδόχου εταιρείας mindlabz Ηλίας Κουλούκης, αναφέρθηκε στο σχεδιασμό και τις δυνατότητες του site.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media