Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

My Ikigai: Η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα με εξειδίκευση στη Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού

Την είσοδό της στην Ξενοδοχειακή αγορά κάνει η My Ikigai, η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στη Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού και Εσωτερικής Λειτουργίας Ξενοδοχείων.

Η My Ikigai παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών που καλύπτουν τόσο όλες τις λειτουργίες ενός τμήματος HR όσο και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών όλων των τμημάτων ενός ξενοδοχείου, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στο ξενοδοχείο σας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Είτε διαθέτει η επιχείρησή σας τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού είτε όχι, απευθυνθείτε στην My Ikigai για υποστήριξη και λύσεις σε καθημερινές σας ανάγκες όπως interviewing, μισθοδοσία και Εργάνη ή σε Στρατηγικές σας προτεραιότητες όπως ενίσχυση του Employer Brand σας, διατήρηση, ενδυνάμωση και αξιολόγηση των εργαζομένων σας και βελτιστοποίηση των διαδικασιών (SOPs) όλων των τμημάτων σας και των υπηρεσιών σας.

Η δημιουργός: Λίγα λόγια για την Ανθή Μανέτα

Η Ανθή Μανέτα υπηρετεί τον κλάδο της Φιλοξενίας εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια, με εμπειρία τόσο σε εκτελεστικές όσο και σε επιτελικές θέσεις σε ξενοδοχεία 5 αστέρων.

Επιπλέον, έχει εκτεταμένη εμπειρία σε ανοίγματα ξενοδοχείων και στην ενδυνάμωση ομάδων, μέσα από τους ρόλους της ως Διευθύντρια Ξενοδοχείων και Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε γνωστούς ξενοδοχειακούς ομίλους.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι πιστοποιημένη στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο Cornell και στη Μεθοδολογία Lean Six Sigma από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πιστεύει στη δια βίου μάθηση και την προσωπική ανάπτυξη που μπορεί να επιτευχθεί όχι μόνο μέσα από σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και μέσα από το προσωπικό διάβασμα, τα ταξίδια, την παρατήρηση, την επαφή με τη φύση και τα ζώα, καθώς και μέσα από βαθιές, ουσιαστικές συζητήσεις και αλληλεπίδραση με ανθρώπους με διαφορετικές καταβολές και από διαφορετικούς πολιτισμούς.

Όπως λέει η ίδια, όλα συνδέονται μεταξύ τους και όλα έχουν κάτι να μας διδάξουν.

 

My Ikigai

Website: www.myikigai.gr

Email: info@myikigai.gr

Τηλέφωνο: 694 733 1859