Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Moxy Patra Marina: Τον Απρίλιο ανοίγει το ξενοδοχείο της Marriott στην Πάτρα (φωτογραφίες)

Στο site του μεγάλου αμερικανικού ομίλου Marriott αναρτήθηκαν πληροφορίες και φωτορεαλιστικές απεικονίσεις του Moxy Patra Marina, του νέου ξενοδοχείου που θα λειτουργήσει στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου & Κύπρου στην Πάτρα, ακριβώς απέναντι από τη μαρίνα της πόλης.

Υπενθυμίζουμε ότι το Moxy Patra θα λειτουργήσει στο κτήριο που πριν από πολλά χρόνια λειτουργούσε το ξενοδοχείο «Μορέας». To ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο Moreas, που έμοιαζε με πύργο, λειτούργησε από το 1974 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’80. Μετά εγκαταλείφθηκε με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε κτήριο «φάντασμα», λεηλατημένο, που κατά περιόδους χρησιμοποιήθηκε ως κατάλυμα από μετανάστες και άστεγους.

Το Δεκέμβριο του 2016 η «ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ» (Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία), ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε το κτήριο με σκοπό μετά από εργασίες ριζικής ανακατασκευής να επαναλειτουργήσει και πάλι ως ξενοδοχείο, ενώ τον Ιούλιο του 2017 ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το μεγάλο αμερικανικό όμιλο Marriott και συγκεκριμένα το brand Μoxy.

Τη διαχείριση του νέου ξενοδοχείου, ανέλαβαν η Shaner Italia, του αμερικανικού «The Shaner Hotel Group» που διαχειρίζεται πάνω από 50 ξενοδοχεία σε ΗΠΑ, Ιταλία και Μπαχάμες και η ελληνική CS Hospitality. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Shaner Italia και η CS Hospitality ανέλαβαν και τη διαχείριση του νέου 5άστερου Academia of Athens, Autograph Collection, που θα λειτουργήσει από το Μάρτιο στο κέντρο της Αθήνας (δείτε ΕΔΩ πληροφορίες και φωτογραφίες).

Το Moxy Patra Marina θα διαθέτει 116 δωμάτια, όλα εξοπλισμένα με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 42 ιντσών και θα λειτουργήσει τον Απρίλιο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram