Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Moxy Athens City: Τέσσερις νέοι χώροι για meetings και παρουσιάσεις

 

Το Moxy Athens City, που διαχειρίζεται η SWOT Hospitality στην πλατεία Ομονοίας, παρουσιάζει τέσσερις νέους εντυπωσιακούς χώρους, ιδανικούς για επαγγελματικά meetings και παρουσιάσεις.

Έτσι, «έχουμε meeting στο MOXY!» θα είναι η πρώτη σκέψη όσων βρίσκονται στην Αθήνα και αναζητούν τον πιο ανεπιτήδευτα φιλόξενο και πολυσυλλεκτικά συναρπαστικό χώρο για να διοργανώσουν τα επαγγελματικά τους meetings, σε τέσσερις νέους χώρους σύγχρονου design και street art.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το Moxy Athens City, το πρώτο vibrant lifestyle hotel brand από τη Marriott, άρρηκτα συνδεδεμένο με την τέχνη, παρουσιάζει τέσσερα νέα meeting spaces, συνολικής έκτασης 207 τ.μ. που φέρουν την υπογραφή του ταλαντούχου mural artist SimpleG, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει μαγικούς κόσμους με τις τοιχογραφίες του, συνδυάζοντας ζωγραφική στο χέρι και street art.

Οι αίθουσες από 25 έως 115 τ.μ., συνολικής έκτασης 207 τ.μ., μπορούν να φιλοξενούν συναντήσεις έως και 105 ατόμων.

Διαθέτουν τηλεοπτικές οθόνες μεγάλων διαστάσεων ή projector & screen, WiFi και in-room buffet bar για coffee breaks και μεσημεριανό, καθώς επίσης και για after-meeting cocktails.

Οι χώροι, μπορούν επιπλέον να χρησιμοποιηθούν για ποικίλες άλλες εκδηλώσεις, όπως, press conference, fashion bazaars ή lifestyle events, που θα μείνουν αξέχαστα.