Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Το μουσείο του Λούβρου οργανώνει κρουαζιέρα πολιτιστικού τουρισμού από τον Πειραιά στη Βενετία

Το μουσείο του Λούβρου σε συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία κρουαζιέρων πολυτελείας Ponant οργανώνει δύο κρουαζιέρες τέχνης: μία στον Περσικό κόλπο και μία στη Μεσόγειο και την Αδριατική, που θα ξεκινά από τον Πειραιά με το κρουαζιερόπλοιο Le Lyrial (φωτογραφίες), το οποίο διαθέτει μόνο 112 δωμάτια και σουίτες.

Οι κρουαζιέρες θα περιλαμβάνουν ομιλίες από επιμελητές και διευθυντές τμημάτων του Λούβρου, παρουσιάζοντας στους ταξιδιώτες το πολιτιστικό υπόβαθρο έργων τέχνης που εκτίθενται στο παρισινό μουσείο και τα οποία προέρχονται από χώρες τις οποίες θα επισκεφθεί το κρουαζιερόπλοιο.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η πρώτη κρουαζιέρα τον Αύγουστο του 2020 θα ξεκινήσει από την Αθήνα και θα καταλήξει στη Βενετία, διασχίζοντας επί 10 ημέρες τα νερά της Μεσογείου και της Αδριατικής. Οι φίλοι της ιστορίας θα μπορέσουν να επισκεφθούν σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους ελληνικού και όχι μόνο, ενδιαφέροντος (Ακρόπολη, Δελφοί, το παλάτι του αυτοκράτορα Διοκλητιανού στο Σπλιτ της Κροατίας κ.ά.).

Οι ανέσεις του πλοίου Le Lyrial, αλλά και τα μέρη που θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί ο επιβάτης της κρουαζιέρας ανεβάζουν την τιμή του ταξιδιού, που για εννέα διανυκτερεύσεις ξεκινά από 3.560 ευρώ.

Η δεύτερη κρουαζιέρα το Νοέμβριο του 2020, θα αποπλεύσει από τη Μουσκάτ του Ομάν: για εννιά ημέρες, το κρουαζιερόπλοιο Jacques – Cartier θα πλέει στον Κόλπο του Ομάν και τον Περσικό, το οποίο θα καταλήξει στο Άμπου Ντάμπι δίνοντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να επισκεφθούν το καινούργιο μουσείο Louvre Abu Dhabi.

 

Πηγή: www.iefimerida.gr

Φωτογραφία: www.ponant.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Facebook

Instagram

Linkedin

Twitter

Share Post