Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Moreas: Το θρυλικό ξενοδοχείο της Πάτρας θα ενταχθεί στο δίκτυο της Marriott

Το θρυλικό Moreas Hotel

 

Συμφωνία συνεργασίας με τον αμερικανικό ξενοδοχειακό όμιλο Marriott και συγκεκριμένα το εμπορικό σήμα Μoxy, που δεν έχει μέχρι σήμερα παρουσία στην Ελλάδα, έκλεισε η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ (Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία), που ανήκει στον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας, στο πλαίσιο της επέκτασης της δραστηριότητάς της στην αγορά των ξενοδοχείων πόλης.

Το εδώ και πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Moreas, που βρίσκεται απέναντι από τη μαρίνα της Πάτρας και εξαγόρασε η Πανγαία, θα ανακατασκευαστεί ριζικά και θα λειτουργήσει ως ξενοδοχείο της αλυσίδας Moxy, δυναμικότητας 116 δωματίων.

Σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο της Πανγαία, Αριστοτέλη Καρυτινό, «στόχος μας μέσω της συγκεκριμένης συμφωνίας ήταν κατ’ αρχάς να τοποθετηθούμε σε μια πολλά υποσχόμενη αγορά, αλλά και με το μικρότερο δυνατό ρίσκο, καθώς δεν είναι κάτι που έχουμε ξανακάνει. Ως εκ τούτου, στο στάδιο αυτό προτιμήσαμε να εκμισθώσουμε το ακίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα τουλάχιστον 25 ετών, ενώ υπάρχει και επιλογή για επέκταση της σχετικής σύμβασης».

Όπως τονίζει ο κ. Καρυτινός, η Πανγαία σχεδιάζει επέκταση των δραστηριοτήτων της στα ξενοδοχεία πόλης και ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ταχέως αναπτυσσόμενη ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας.

 

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο του Νίκου Ρουσάνογλου στο kathimerini.gr

 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το θρυλικό Moreas Hotel