Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Από τη Modus & Amplio ανακοινώθηκε το άνοιγμα του νέου συνεργαζόμενου ξενοδοχείου της, LOOM Athens στο κέντρο της Αθήνας.

Στην καρδιά της Αθήνας, στην ιστορική περιοχή του Κεραμεικού, στα σύνορα με τη μποέμ συνοικία του Μεταξουργείου, ένα νέο boutique ξενοδοχείο, μοναδικής αισθητικής και ταυτότητας, προσκαλεί τους καλεσμένους του να γνωρίσουν την Αθήνα των Τεχνών και της Χειροτεχνίας, από την Αρχαιότητα έως σήμερα!

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

To LOOM Athens, όπως γράψαμε δύο φορές τους προηγούμενους μήνες (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), διαθέτει 11 δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων τρεις Loft Suites με φεγγίτη, που μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως πέντε άτομα, που έχουν δημιουργηθεί με πάθος, έμπνευση και μεράκι από την ομάδα της ATN Constructions.

Βασιζόμενοι στις αρχές του βιομηχανικού ντιζάιν και με κυρίαρχο στοιχείο το «Custom Made» Κεραμικό Τούβλο, φτιαγμένο ειδικά για το LOOM Athens, να κοσμεί την πρόσοψη του ξενοδοχείου, το LOOM Athens τιμά το παρελθόν του, μέσα από μία σαφή σύνδεση και αναφορά στο ιστορικό κεραμικό παρελθόν της περιοχής.

Χτισμένο σε μια περιοχή γνωστή στην αρχαιότητα ως συνοικία των αγγειοπλαστών και γλυπτών που προμηθεύονταν πηλό από τις αποθέσεις αργίλου του Ηριδανού ποταμού, το LOOM Athens εμπνέεται από την εμβληματική ιστορία της περιοχής.

Αργότερα, κατά τον 18ο και τον 19ο αιώνα, η περιοχή κατοικήθηκε από Τεχνίτες διαφόρων τεχνών και έγινε κυρίως γνωστή για το Μεταξουργείο που λειτούργησε στην περιοχή για χρόνια.

Το LOOM Athens τιμά το παρελθόν του, μέσα από τα χειροποίητα «custom made» κεραμικά σκεύη φτιαγμένα ειδικά για το LOOM Athens, κεραμικά πιάτα και ποτήρια με απόλυτη χρηστική λειτουργία, που χρησιμοποιούνται στο Breakfast Lounge του ξενοδοχείου.

Καθώς και μέσα από τα μοναδικά «κεντητά» λευκά είδη και σεντόνια στα δωμάτια, που μεταφέρουν νοερά τον καλεσμένο του LOOM Athens στη φρεσκάδα και οικειότητα του ελληνικού σπιτιού.

Οι αισθητικές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά συνεχίζονται μέσα από τα κεντρικά χρώματα που έχουν επιλεγεί για το LOOM Athens, με κυρίαρχα το μπλε «λουλακί» και «Τερακότα» του Μινωικού πολιτισμού να συνδυάζονται πρωτοποριακά με φρέσκες ροζ, γαλάζιες και μωβ αποχρώσεις.

Δύο δωμάτια του ισογείου με μικρό ιδιωτικό κήπο, καθώς και το μοναδικό υγιεινό πρωινό που φτιάχνεται καθημερινά on the spot με ζεστές και κρύες παρασκευές από την Σεφ του ξενοδοχείου, είναι μερικές ακόμη από τις λεπτομέρειες που κάνουν το LOOM Athens να ξεχωρίζει.

Η ιδανική τοποθεσία του LOOM Athens, δίπλα στην Τεχνόπολη – Γκάζι και τον Αρχαιολογικό Χώρο του Κεραμεικού, καθώς και μόλις πέντε λεπτά από το σταθμό Μετρό «Κεραμεικός» και 15 λεπτά από την Ακρόπολη, καθιστούν το ξενοδοχείο ιδανικό για εξορμήσεις στην καρδιά της Αθήνας, της Τέχνης και της Ιστορίας!

Κάπου εδώ ξεκινά και η ιστορία του Loom Athens, πλέκοντας το νήμα που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της Αθήνας και σας καλεί να το εξερευνήσετε!

 

LOOM Athens

Μυκάλης 54, Κεραμεικός

www.loom-athens.com

 

MODUS & AMPLIO Hospitality

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχείων, η Modus & Amplio δραστηριοποιήθηκε σε όλη τη διαδικασία ανοίγματος και λειτουργίας του LOOM Athens, από το σχεδιασμό του αρχικού concept, το pre-opening, την επάνδρωση, market launch και το management του ξενοδοχείου.