Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Ο όμιλος MITSIS HOTELS βραβεύθηκε με πέντε Γαλάζιες Σημαίες

Ο Όμιλος ξενοδοχείων MITSIS απέσπασε πέντε Γαλάζιες Σημαίες, το πλέον αναγνωρίσιμο οικολογικό σήμα ποιότητας για ακτές, μαρίνες και σκάφη αειφόρου τουρισμού τα τελευταία 30 χρόνια.

• Στην παραλία Αμμούδες, στο Φαληράκι της Ρόδου, την οποία διαχειρίζεται το ξενοδοχείο Alila Resort & Spa.
• Στην πανέμορφη παραλία Γαλούνι Κοκκινόγια στη Ρόδο για 2η συνεχή χρονιά, την οποία διαχειρίζονται τα ξενοδοχεία του Ομίλου MITSIS Rodos Maris Resort & Spa και Rodos Village Beach Hotel & Spa.
• Στην εξίσου μοναδική παραλία Βουνό, ή ευρέως γνωστή ως «Καρδάμαινα», στην Κω (29 χλμ. νοτιοδυτικά από την πόλη) επίσης για 2η συνεχή χρονιά, την οποία διαχειρίζονται τέσσερα πολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου MITSIS – Blue Domes Resort & Spa, Summer Palace Beach Hotel, Norida Beach Hotel και Family Village Beach Hotel.
• Στην υπέροχη παραλία Κοκκίνη Χάνι στο Ηράκλειο της Κρήτης, την οποία διαχειρίζεται το ξενοδοχείο Rinela Beach Resort & Spa.
• Τέλος, στην παραλία Ανισσαράς στο Ηράκλειο της Κρήτης, την οποία διαχειρίζεται το ξενοδοχείο Laguna Resort & Spa.

 

 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και στις πέντε παραλίες κυριαρχεί η χρυσαφένια αμμουδιά, ενώ η καταγάλανη θάλασσα βαθαίνει ομαλά μετατρέποντάς τις ακτές σε ιδανικό προορισμό για οικογένειες, μικρά παιδιά ή και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Ο Όμιλος MITSIS HOTELS πρωτοπορεί εδώ και 40 χρόνια, βάζοντας το δικό του σημάδι στην Ελληνική τουριστική βιομηχανία, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία και την υπόσχεση μιας ασύγκριτης εμπειρίας διακοπών.

Με 17 ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό του, ο Όμιλος MITSIS αναπτύσσεται και εμπλουτίζει τους προορισμούς του σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές αειφορίας, πάντα με επίκεντρο τις ανάγκες του σύγχρονου επισκέπτη.

Post Tags
Share Post