Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Mitsis Hotels: Συμφωνία διαχείρισης του 4άστερου Bali Paradise στο Ρέθυμνο

Από τον όμιλο Mitsis Hotels ανακοινώθηκε η νέα 10-ετής συμφωνία διαχείρισης ακινήτου (management contract) για το 4άστερο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Bali Paradise, που βρίσκεται στο Μπαλί του Ρεθύμνου της Κρήτης.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανακαινιστεί πλήρως και να αναβαθμιστεί στην κατηγορία πέντε αστέρων έως το 2027.

Η νέα συμφωνία διαχείρισης ακινήτου αποτελεί την τρίτη κατά σειρά που έχει πραγματοποιήσει ο Όμιλος το τελευταίο εξάμηνο κατόπιν των δύο συμφωνιών επέκτασής του στη Χαλκιδική.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η συνολική δυναμικότητα της ξενοδοχειακής μονάδας, που απλώνεται σε ένα παράκτιο οικόπεδο με συνολική επιφάνειά 18.883,50 τ.μ., είναι 238 δωμάτια.

Ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται ένα εστιατόριο, δύο μπαρ, δύο κοινόχρηστες πισίνες, ένα water park, ένα γήπεδο τένις καθώς και κέντρο ευεξίας.

Ο Όμιλος Mitsis Hotels θα συμβάλει στο συνολικό σχεδιασμό του έργου, αναπτύσσοντας το brand concept του νέου ξενοδοχείου, τον επιχειρησιακό σχεδιασμό καθώς και το σύνολο των τεχνικών, σχεδιαστικών και κατασκευαστικών προδιαγραφών λειτουργίας του.

Επιπροσθέτως, ο Όμιλος θα αξιοποιήσει πλήρως όλο το φάσμα των καινοτόμων υπηρεσιών Hotel Operation Management και των ψηφιακών υποδομών του, όπως η πλατφόρμα κρατήσεων, η βάση δεδομένων των πελατών του και το ισχυρό πρόγραμμα Loyalty, με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία του νέου ξενοδοχειακού θέρετρου, σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα.

«Ο Όμιλος προσδοκά να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην τουριστική αγορά, ενώ υλοποιεί μια σειρά βιώσιμων στρατηγικών επενδύσεων, οι οποίες εδραιώνουν και ισχυροποιούν το brand μας ακόμη περισσότερο στην επόμενη ημέρα της ελληνικής φιλοξενίας», σημειώνει ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Mitsis Hotels.