Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Επενδύσεις ύψους 100.000.000 ευρώ υλοποιεί ο ξενοδοχειακός όμιλος Μήτση (Mitsis Hotels), με ορίζοντα το 2021 και στόχο τη συνολική αναβάθμιση των 17 συγκροτημάτων του, αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο όμιλος στα 17 ξενοδοχεία του διαθέτει 5.440 δωμάτια, στα οποία πραγματοποιούνται 2,5 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις από 350.000 επισκέπτες ετησίως, ενώ απασχολεί σχεδόν 4.000 υπαλλήλους.

Το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου, το Ramira, άνοιξε το 1978 στην Κω από τον ιδρυτή του ομίλου, τον εκλιπόντα εδώ και λίγα χρόνια Κωνσταντίνο Στ. Μήτση. Ακολούθησαν άλλα στη Ρόδο και την Κρήτη αλλά και στην ηπειρωτική χώρα, ενώ ο επιχειρηματίας έγινε γνωστός και για το εκδοτικό του εγχείρημα με τον «Αδέσμευτο Τύπο».

Πριν ξεκινήσει η σεζόν του 2018 ο όμιλος Μήτση είχε ήδη εκτελέσει έργα ύψους 25.000.000 ευρώ στο Norida Beach Hotel στην Κω, στο Rinela Beach Resort & Spa στην Κρήτη και στο Rodos Village Beach Hotel & Spa.

«Σε μια εποχή κατά την οποία ο τουρισμός αλλάζει με ταχείς ρυθμούς, ο όμιλος Mitsis Hotels αναπτύσσεται σύμφωνα με τις διεθνείς εξελίξεις, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες και εκσυγχρονίζοντας το προσφερόμενο προϊόν, υιοθετώντας καινοτόμες πρακτικές και επενδύοντας στις υποδομές και στο ανθρώπινο δυναμικό, με σύμμαχο την τεχνολογία και σεβασμό στο περιβάλλον», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Σταύρος Κ. Μήτσης.

Η κόρη του ιδρυτή Χριστίνα Μήτση και αδελφή του διευθύνοντος συμβούλου Σταύρου Μήτση, που είναι σήμερα πρόεδρος του ξενοδοχειακού ομίλου, υπογραμμίζει πως απαιτείται «διαρκής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες μας από όλο τον κόσμο και μέριμνά μας να τους παρέχουμε μια μοναδική φιλοξενία».

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ του Ηλία Μπέλλου στο kathimerini.gr.

 

Ο όμιλος Μήτση σχεδιάζει να ξεκινήσει το 2019 την κατασκευή δύο ξενοδοχείων στη Μύκονο και στα Γιάννενα. Διαβάστε περισσότερα…

 

Δύο νέα ξενοδοχεία στη Μύκονο και στα Γιάννενα σχεδιάζει ο όμιλος Μήτση