Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Mitsis Hotels: Στις 25 The Most Sustainable Companies in Greece 2020

O όμιλος MITSIS HOTELS διακρίθηκε για την υπεύθυνη λειτουργία του στις 25 «The Most Sustainable Companies in Greece 2020», σε επετειακή εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Sustainable Greece 2020», που πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου από το QualityNet Foundation υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.

Το βραβείο προστίθεται σε μια σειρά βραβεύσεων από εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς όπως Travelife Gold, Green Key, Blue Flag, TÜV Nord ISO 22000 & 14001 και Bravo Sustainability Awards για την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και την ευρύτερη συνεισφορά του στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

 

 

Με προτεραιότητα την ποιότητα στη φιλοξενία, ο όμιλος MITSIS HOTELS ξεχώρισε ως ο μοναδικός ξενοδοχειακός όμιλος για τις επιδόσεις του βάσει της τεχνικής αξιολόγησης σε 20 κριτήρια από το Sustainability Performance Directory, μαζί με τις κορυφαίες εταιρείες των σημαντικότερων κλάδων της ελληνικής οικονομίας:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΥΓΕΙΑ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α., ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΟΤΕ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΠΑΕΓΑΕ, ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS, ΤΙΤΑΝ, IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ, INTERAMERICAN, LIDL HELLAS & ΣΙΑ, MSD MERCK SHARP & DOHME, POLYECO, QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΟΦΕΤ, GENESIS PHARMA, ΜITSIS HOTELS, ALUMIL, ΟΠΑΠ, MΕΓΑ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ.

«Προορισμός μας είναι η Βιώσιμη Φιλοξενία με την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών περιβαλλοντικής διαχείρισης. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, παραμένοντας πιστοί στην κοινωνική μας ευθύνη και διασφαλίζοντας ήθος και διαφάνεια σε όλες μας τις λειτουργίες. Βελτιώνουμε κάθε χρόνο τις περιβαλλοντικές μας επιδόσεις, έχουμε κάνει άλματα στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και συμβάλλουμε ενεργά στην ευημερία των τοπικών κοινωνιών. Η βιωσιμότητα είναι μοχλός ανάπτυξης και βασικό κριτήριο για την ανταγωνιστικότητά μας», σημειώνει ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο όμιλος δημοσίευσε τον πρώτο του Κοινωνικό Απολογισμό για το 2019, που περιέχει το σύνολο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Περιβαλλοντικών πρακτικών του, καθώς και τις οικονομικές επιδόσεις, τις μεγάλες επενδύσεις ανακαινίσεων και τα επιχειρηματικά του έργα, σε μια χρονική περίοδο όπου η στροφή του τουρισμού από την ποσότητα στην ποιότητα και η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος αναδεικνύονται πιο επίκαιρες από ποτέ.

 

Mitsis Hotels
Ως η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, ο όμιλος Mitsis Hotels πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 40 χρόνια, χαράζοντας τη δική του πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας.

Με 17 ξενοδοχεία στο δυναμικό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τα Καμένα Βούρλα, την Κρήτη, την Κω και τη Ρόδο, ο όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών του, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post