Δευτέρα 23 Μαϊου 2022

Miraggio Thermal Spa: Ένας χρόνος λειτουργίας του εντυπωσιακού ξενοδοχειακού συγκροτήματος

Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας έκλεισε το Miraggio Thermal Spa Resort που βρίσκεται στην περιοχή Κάνιστρο της Κασσάνδρας («πρώτο πόδι») Χαλκιδικής. Πρόκειται για επένδυση 92 εκατ. ευρώ σε έκταση 130 στρεμμάτων, με θέα προς τον κόλπο του Τορωναίου και τη Σιθωνία με 300 δωμάτια δυναμικότητας 900 ατόμων, 12 καταστήματα, πέντε αίθουσες συνεδρίων και μαρίνα μήκους 110 μέτρων με δυνατότητα φιλοξενίας 88 θέσεων για yachts έως και 65 μέτρα.

Η πλειοψηφία των δωματίων είναι σουίτες, με 48 από αυτές να διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, δωμάτια 36 τ.μ. έως 90 τ.μ. και τιμή από τα 130 ευρώ με πρωινό έως 1.600 τη βραδιά.

Εντύπωση προκαλεί το 3.000 τ.μ. spa, το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια, με ιωδιούχα ιαματική πηγή που αναβλύζει από τον Όλυμπο και μεταφέρεται υποθαλάσσια στην περιοχή του Παλιουρίου.

Στα σχέδια του ιδιοκτητών του Miraggio είναι η δημιουργία ενός οικισμού παραθεριστικών κατοικιών, που θα εκτείνεται σε μια έκταση 220 στρεμμάτων, με πλατεία, μαγαζιά, εστιατόρια, εκκλησία, λαογραφικό μουσείο και ένα κέντρο υγείας, ενώ σε περίπτωση που κάτι «πάει στραβά» το plan b προβλέπει τη δημιουργία δύο νέων ξενοδοχείων.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του resort είναι θετικός, καθώς μόνο τον Αύγουστο, είχε 95% πληρότητα με τους Βρετανούς, τους Γερμανούς, τους Ρώσους, τους Βαλκάνιους και τους Έλληνες, ενώ στόχος της διοίκησης του Miraggio αποτελεί η επέκταση της τουριστικής σεζόν σε 8 έως 10 μήνες.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο της Μαρίας Ακριβού στο fortunegreece.com

 

Φωτογραφίες: www.miraggio.gr

 

Share Post