Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Η Mindhaus συνεργάτης επικοινωνίας του 5άστερου Elivi Skiathos

Η Mindhaus, εταιρεία στρατηγικής τουριστικού marketing και μέλος της V+O Greece, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα 5* ELIVI, που βρίσκεται στις Κουκουναριές Σκιάθου.

Συγκεκριμένα η Mindhaus αναλαμβάνει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό και τη διαχείριση της στρατηγικής επικοινωνίας του ξενοδοχείου και της επένδυσης, καθώς και την ανάπτυξη ουσιαστικών σχέσεων με εταίρους, φορείς και μέσα ενημέρωσης σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, διαμορφώνοντας πλάνο στρατηγικών ενεργειών σε επιλεγμένα κανάλια και παρέχοντας συμβουλευτική και υλοποίηση media relations.

Το ELIVI SKIATHOS που πρόσφατα αναγνωρίστηκε από τη βρετανική εφημερίδα Telegraph ως ένα από τα έξι καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης, αναπτύσσεται σε ένα περιβάλλον μοναδικής περιβαλλοντικής αξίας ως επάξια συνέχεια του ιστορικού Ξενία Σκιάθου, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε τέσσερις από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού (Κουκουναριές, Αμπελάκια, Μεγάλη και Μικρή Μπανάνα).

Πρόκειται για ένα 5* beachfront resort, δυναμικότητας 161 δωματίων που αναπτύσσεται σε τρία συγκροτήματα και σε έκταση 200 στρεμμάτων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με απεριόριστη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, αειφόρο ενεργειακό σχεδιασμό, ήπια δόμηση, υψηλή γαστρονομία και όντας πλήρως ενταγμένο στο φυσικό περιβάλλον, το ELIVI SKIATHOS αποτελεί την επιτομή της ιδιωτικής πολυτέλειας και του πιο ανατρεπτικού ελληνικού hospitality.

Με απόλυτο σεβασμό στη φυσιογνωμία του ξενοδοχείου – ορόσημου, αλλά και με φρέσκια προσέγγιση στην εμπειρία της φιλοξενίας, το ELIVI SKIATHOS ενισχύει την κατοχύρωση της Σκιάθου ως κορυφαίου προορισμού στη συνείδηση Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Η Βιβή Ναθαναηλίδου, Managing Director του ELIVI SKIATHOS, δήλωσε για τη συνεργασία:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Mindhaus μέσω της οποίας η φιλοσοφία, οι δράσεις και η παρουσία μας θα ταξιδέψουν πιο δυναμικά στην ελληνική και διεθνή αγορά. Σε μια τόσο ιδιαίτερη συγκυρία για την εθνική και παγκόσμια οικονομία δηλώνουμε παρόντες και πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας για την καλοκαιρινή περίοδο του 2021».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο Θεόφιλος Κυρατσούλης, Γενικός Διευθυντής της Mindhaus, δήλωσε:

«Στις μέρες μας ολοένα και περισσότεροι επισκέπτες επιθυμούν να κάνουν διακοπές με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο και να αφήσουν το θετικό αποτύπωμά τους στις τοπικές κοινωνίες που τους υποδέχονται. Σε αυτό το πλαίσιο αναλαμβάνουμε να αναδείξουμε την υψηλή προστιθέμενη αξία του ELIVI SKIATHOS και της επένδυσης, τόσο ως ένα brand πολυτελούς φιλοξενίας όσο και ως ένα έργο που θα συμβάλει σημαντικά στην τοπική ανάπτυξη της Σκιάθου και της Θεσσαλίας».

 

Περισσότερα για την ELIVI HOTELS
Η ELIVI HOTELS έκανε το ντεμπούτο της στον τομέα του τουρισμού το 2018 με το εμβληματικό ELIVI SKIATHOS στον όρμο των Κουκουναριών με επέκταση στις παραλίες Μικρή και Μεγάλη Μπανάνα στη Σκιάθο.

Η ELIVI HOTELS είναι θυγατρική εταιρεία του ομίλου TE.NA Α.Τ.Ε.Β.Ε.. που από το 1993 δραστηριοποιείται στις κατασκευές δημόσιων και ιδιωτικών έργων, στην παροχή τεχνικών συμβουλών και στην ανάπτυξη ενεργειακών έργων.

Το 2013 ο όμιλος πραγματοποίησε το άνοιγμά του στον πολυτελή τουρισμό πλειοδοτώντας για το Ξενία Σκιάθου και επενδύοντας στην ευρύτερη περιοχή.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post