Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Μηνάς Λιαπάκης: Παρουσίαση της στρατηγικής της RevitUp.direct

O Μηνάς Λιαπάκης παρουσίασε τη στρατηγική της RevitUp.direct στο Open Coffee Heraklion.

Μέσα από μία κατατοπιστική παρουσίαση, μοιράστηκε τη μεγάλη εμπειρία του στο χώρο του τουρισμού με απτά αποτελέσματα και επαληθευμένες μεθόδους.

Η Revitup.direct προσφέρει υπηρεσίες Digital & Performance Marketing, Revenue & Yield Management, καθώς και Business Intelligence εργαλεία στο χώρο της φιλοξενίας πάνω από 10 χρόνια.

Παρέχει καθετοποιημένες τεχνολογικές λύσεις Sales & Marketing, υποστηρίζοντας με όραμα και τεχνογνωσία τους επιχειρηματίες στον τουριστικό κλάδο ανά τον κόσμο.

Η έμπειρη ομάδα της Revitup.direct έρχεται να γεφυρώσει το τεχνολογικό και διοικητικό χάσμα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με την real-time προσφορά και ζήτηση.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

O Μηνάς Λιαπάκης είναι συνιδρυτής της Revitup Revenue & Data Driven Marketing και ιδρυτής της EyeWide Digital Marketing Agency με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης.

Μετά από πολυετή εργασιακή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων σε θέσεις operation & marketing, δημιούργησε την Eyewide και τη RevitUp που εξειδικεύονται στην παροχή υπηρεσιών web development, digital marketing & revenue management σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Επιπλέον, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του IFITT (International Federation for Information Technologies in Travel and Tourism) στην Ελλάδα.

 

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση ΕΔΩ.