Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Mideast Travel: Gold Award στην κατηγορία Best PCO/DMC στα Greek Hospitality Awards 2019

Με το Gold Award στην κατηγορία Best PCO/DMC διακρίθηκε η Mideast Travel Worldwide στα Greek Hospitality Awards 2019, τα βραβεία θεσμό που επιβραβεύουν την αριστεία στον ελληνικό τουριστικό κλάδο. Η διάκριση αυτή αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της συμβολής της Mideast ως Destination Management Company και ως Professional Conference Organizer στην Ελλάδα και έρχεται σε συνέχεια της παγκόσμιας αναγνώρισης της εταιρίας ως Europe’s & World’s Leading Destination Management Company 2018 από τα World Travel Awards.

Η απονομή των φετινών Greek Hospitality Awards, που διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά η Ethos Media πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Athenaeum InterContinental.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή δεκάδων ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων στη διαγωνιστική διαδικασία, που αξιολογήθηκαν από την Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου, αλλά και τη συμμετοχή του κοινού.

Το βραβείο της Mideast Travel Worldwide παρέλαβε η Κατερίνα Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια του Ομίλου, από την Ευριδίκη Κουρνέτα, τέως Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού. Η κα Μούσμπε δήλωσε σχετικά: «Για τέταρτη συνεχή χρονιά η εταιρία μας κατακτά ένα τόσο σημαντικό βραβείο στο θεσμό των Greek Hospitality Awards. Είναι μεγάλη μας τιμή που η συνεχής προσπάθειά μας για ποιοτικές υπηρεσίες επιβραβεύεται. Είναι απερίγραπτη η χαρά μας που συμβάλλουμε και εμείς με το δικό μας τρόπο στην προώθηση και ενδυνάμωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Αποστολή μας είναι να συνεχίζουμε να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών και συνεργατών μας. Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά για την αγάπη και τη στήριξή σας».

Υπενθυμίζεται ότι η Mideast είχε διακριθεί με το Silver Award στην κατηγορία Best Tour Operator το 2018 και με το Gold Award στην κατηγορία Best Online Tour Operator το 2017 και το 2016 στον ίδιο θεσμό.

 

Mideast Travel Worldwide
Η Mideast Travel Worldwide δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική τουριστική αγορά από το 1983. Ξεκινώντας από ένα γραφείο με εξειδίκευση σε ταξίδια από και προς τις χώρες της Μέσης Ανατολής, η εταιρία έχει έκτοτε εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες ταξιδιωτικές εταιρίες της ελληνικής αγοράς, που προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της προς ολόκληρο τον κόσμο, τόσο από τα κεντρικά της Γραφεία στην Αθήνα, όσο και από το υποκατάστημα που εγκαινίασε τον Ιούλιο του 2014 στην Κωνσταντινούπολη.

 

Φωτογραφία: Η Κατερίνα Μούσμπε (δεξιά), Γενική Διευθύντρια του Ομίλου Mideast, η Μαρία Μούσμπε (αριστερά), Διευθύντρια του Ομίλου και η Ευριδίκη Κουρνέτα, τέως Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram