Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Μία ακόμη ευκαιρία για την κατασκευή πίστας προδιαγραφών F1 στη Χαλανδρίτσα της Αχαΐας

Μία ακόμη ευκαιρία δίνεται για την κατασκευή πίστας προδιαγραφών «Formula 1» (F1) στην περιοχή Χαλανδρίτσα της Αχαΐας, που βρίσκεται σε απόσταση 18 χλμ. από την Πάτρα, ύστερα από την παράταση που δόθηκε στο χρόνο της επιχορήγησης του αναπτυξιακού νόμου για την «Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε.» και τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανάμεσα στους θεσμικούς φορείς που θα συμμετέχουν στις διαδικασίες.

Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο ανανεωμένο Δ.Σ. της εταιρείας εξελέγη ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνας Ζαΐμης, ο οποίος τόνισε ότι το έργο επιβάλλεται να υλοποιηθεί αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται τεχνοκρατική αντίληψη, συνεργασία και συμμετοχή νέων προσώπων στην εταιρεία «Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε.».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

«Η σύμπραξη παλιού και νέου δυναμικού είναι το κλειδί της επιτυχίας. Η ομάδα πρέπει να δυναμώσει, να εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα – μετόχους που θα «τρέξουν» με σοβαρότητα το project έχοντας ως βάση τη συνεισφορά όλων των απερχομένων διοικήσεων και τη γνώση των παλαιότερων μελών», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Ζαϊμης.

Η πρόσφατη διετής παράταση υπαγωγής στον αναπτυξιακό νόμο, το ολοκληρωμένο και καθαρό ιδιοκτησιακό καθεστώς και οι άδειες της εταιρείας, συνιστούν μια πολύ «υποδομή» σε μια προσπάθεια που μπορεί να στεφθεί με επιτυχία.

Ο κ. Ζαΐμης δήλωσε ότι απαιτείται εξωστρέφεια και διαφάνεια από όλους τους συμμετέχοντες προκειμένου να διασφαλιστεί ένα νέο επενδυτικό σχήμα και να επιτευχθεί ο στόχος.

 

Σχεδιάγραμμα: www.zougla.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media