Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Metaxa Hospitality Group: Έξι βραβεία στα World Travel Awards

Έξι νέα βραβεία απέσπασε το Metaxa Hospitality Group και τα ξενοδοχεία του Creta Maris Beach Resort και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa κατά την τελετή βράβευσης των World Travel Awards.

Το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με τα βραβεία «Greece’s Leading All – Inclusive Resort 2021» και «Greece’s Leading Beach Resort 2021».

Το ξενοδοχείο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa βραβεύτηκε για τέταρτη και πέμπτη συνεχή χρονιά αντίστοιχα στις κατηγορίες «Greece’s Leading Island Villas 2021» και «Greece’s Best Resort Spa 2021», ενώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στην κατηγορία «Europe’s Leading Boutique Resort 2021».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μεγάλη διάκριση για τον Όμιλο αποτέλεσε το βραβείο «Greece’s Leading Hotel Group 2021», το οποίο έλαβε για πρώτη φορά, σε ένδειξη του υψηλού επιπέδου παρεχόμενων υπηρεσιών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Οι νέες διακρίσεις έρχονται να συμπληρώσουν τα τέσσερα βραβεία που έλαβε το Metaxa Hospitality Group πριν από λίγες ημέρες κατά την τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards.

Ο CEO της Metaxa Hospitality Group, Ανδρέας Μεταξάς δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τη διοργάνωση των World Travel Awards για αυτές τις διακρίσεις. Kάθε βραβείο είναι χαρά, ευθύνη και δέσμευση να συνεχίσουμε δυναμικά να παρέχουμε υψηλού επιπέδου, αυθεντική φιλοξενία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media