Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Metaxa Hospitality Group: Eπενδύσεις 71 εκατ. σε ανακαινίσεις/επεκτάσεις και νέο 5άστερο στη Σαντορίνη

 

Ο μεγάλος ξενοδοχειακός όμιλος Metaxa Hospitality Group υποδέχεται τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο με ριζικά ανανεωμένα τα ξενοδοχεία του, ως αποτέλεσμα της υλοποίησης επενδυτικού σχεδίου ύψους 71.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το 5άστερο «Creta Maris Resort», που βρίσκεται στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 27 Απριλίου, με αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, στοχεύοντας στην ουσιαστική βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών του, με ιδιαίτερη έμφαση στην πολυτέλεια και στη γαστρονομία.

Υπογραμμίζεται ότι στο ξενοδοχείο πραγματοποιούνται επενδύσεις αναβάθμισης και ανάπλασης ύψους 44.000.000 ευρώ, σύμφωνα με το σχετικό πενταετές πλάνο.

Επιπλέον, το 5άστερο «Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa», μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία του στην Οία της Σαντορίνης, μετονομάστηκε σε «Santo Pure Oia Suites & Villas» και ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 20 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο θα εμπλουτιστεί με 20 νέες σουίτες, οι οποίες θα λειτουργήσουν αρχές Ιουνίου, φθάνοντας συνολικά τη δυναμικότητά του σε 83 σουίτες και δύο βίλες.

Επίσης, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο η κατασκευή δύο, μοναδικών για την περιοχή, υπερπολυτελών, αυτόνομων, villas, συνολικής έκτασης 1.195 τ.μ., οι οποίες θα λειτουργήσουν από τον Ιούλιο.

Τα έργα αυτά, αποτελούν μέρος μιας συνολικής επένδυσης ύψους 27 εκατ., για τη δημιουργία του «Santo Collection Resorts & Villas», που αντλεί την έμπνευσή του από την προσήλωση του Ομίλου στη βιωσιμότητα και στην παροχή αξέχαστων εμπειριών αυθεντικής φιλοξενίας.

Το Santo Collection Resorts & Villas, θα ολοκληρωθεί με ένα νέο 5άστερο ξενοδοχείο, με 37 σουίτες, με την ονομασία «Santo Mine Oia Suites» (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις), το οποίο βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή.

Τέλος, το «TUI MAGIC LIFE Candia Maris», που βρίσκεται στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, έχει ανοίξει τις πόρτες του και υποδέχεται επισκέπτες από τις 19 Απριλίου.

Με αφορμή το άνοιγμα των ξενοδοχείων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, Ανδρέας Μεταξάς, δήλωσε σχετικά:

«Στον Όμιλό μας επιμένουμε να ονειρευόμαστε, να τολμάμε και να επενδύουμε στην αναβάθμιση και διεύρυνση του χαρτοφυλακίου μας. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε και φέτος τους επισκέπτες μας, ανανεωμένοι, με αναβαθμισμένες υποδομές και υπηρεσίες, πάντα με χαμόγελο και αγάπη για την αυθεντική, ελληνική φιλοξενία».