Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Metaxa Hospitality Group: Διαδικτυακές ημέρες καριέρας 2021

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Metaxa Hospitality Group οργανώνει διαδικτυακές ημέρες καριέρας τη Δευτέρα 22, την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, 10.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, με σκοπό να στελεχώσει τα ξενοδοχεία του, το 5άστερο Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, το 5άστερο TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και το 5άστερο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στην Οία της Σαντορίνης.

Οι ενδιαφερόμενοι να εργαστούν στα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group μπορούν να καλέσουν στα 28970 – 27026 ή 27124 ή 27126 για να προγραμματίσουν διαδικτυακή συνέντευξη με εκπρόσωπο του ομίλου στις παραπάνω ημερομηνίες.

Σε διαφορετική περίπτωση μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο hr@metaxahospitality.gr και σε περίπτωση που το προφίλ τους ταιριάζει στις ανοιχτές θέσεις εργασίας του Ομίλου, εκπρόσωπος του θα επικοινωνήσει μαζί τους.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το Metaxa Hospitality Group προσφέρει στους εργαζομένους:

– Άριστο περιβάλλον εργασίας

– Προοπτικές εξέλιξης

 – Συνεχή εκπαίδευση

– Διαμονή σε Staff Houses

– Διατροφή στο Staff Restaurant

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, το Metaxa Hospitality Group έχει στο DNA του τη βιώσιμη ανάπτυξη, λειτουργεί με υπευθυνότητα και σεβασμό στο περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες.

Με αυτές τις αρχές παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον, αλλά και επιβράβευση για τους εργαζομένους του μέσα από συνεχή εκπαίδευση, ενώ συμβάλει στην οικονομία των τόπων, όπου λειτουργεί και αναπτύσσεται συνεισφέροντας στην ολιστική ανάπτυξή τους.

 

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για τις διαδικτυακές ημέρες καριέρας 2021 του Metaxa Hospitality Group.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media