Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Μέσα στο 2020 ξεκινάει η κατασκευή 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στα Αστέρια Γλυφάδας

H Grivalia Hospitality, στην οποία η Eurobank συμμμετέχει πλέον με 25%, αναμένει την Αρχαιολογική Υπηρεσία προκειμένου να ξεκινήσει το έργο για την αναβίωση του ιστορικού 5άστερου συγκροτήματος στα Αστέρια της Γλυφάδας (φωτογραφία).

Εφόσον πρώτα ολοκληρωθούν οι αρχαιολογικές εργασίες εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020, στη συνέχεια θα ξεκινήσει η κατασκευή, για την οποία υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί περίοδος 18μήνου.

Η συμμετοχή της Grivalia Hospitality στην εταιρεία Ναυσικά, στην οποία έχει παραχωρηθεί με μακροχρόνια μίσθωση η έκταση είναι στο 80%, το υπόλοιπο 20% ανήκει στον όμιλο Παπαθεοχάρη, ενώ η επένδυση τοποθετείται κοντά στα 60 εκατ. ευρώ.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Πηγή: www.banks.com.gr


Σημείωση eTravel News

Η Grivalia Hospitality, που από το 2018 ανέλαβε τη διαχείριση της παραθαλάσσιας έκτασης των 285 στρεμμάτων στα Αστέρια Γλυφάδας, θα ξεκινήσει τη ριζική ανακατασκευή και επέκταση των bungalows του κλειστού εδώ και πολλά χρόνια θρυλικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Αστέρας Γλυφάδας».

Το σχέδιο της Grivalia προβλέπει τη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος με bungalows σουίτες και βίλες, συνολικής δυναμικότητας 400 κλινών, εστιατόρια κ.ά. το οποίο θα διαχειρίζεται διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων.

Η παρακάτω πινακίδα έχει τοποθετηθεί στην είσοδο των Αστεριών Γλυφάδας από το 2018.

Σημείωση: Τη φωτογραφία την τραβήξαμε στο τέλος Αυγούστου του 2018.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media