Δευτέρα 28 Μαϊου 2018

Μέχρι τη Δευτέρα οι προσφορές για τα ξενοδοχεία του ομίλου Lakitira στην Κω

Δεσμευτικές προσφορές θα πρέπει να καταθέσουν μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 10 η ώρα το πρωί στον ειδικό εκκαθαριστή, την Deloitte, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές για τα τρία ξενοδοχεία της «Λακιτίρα Ανώνυμος Εταιρεία – Τουριστικές & Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις» (Lakitira Hotels), που διαθέτει τρία ξενοδοχεία στην Κω και που έχει ενταχθεί σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης του άρθρου 106.

Το ύψος των ληξιπρόθεσμων δανείων, εξαιτίας των οποίων βγαίνει σε πλειστηριασμό, ήταν της τάξης των 42 εκατ. ευρώ, ως επί το πλείστον προς τη Eurobank, αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Στην αγορά εκτιμάται πως υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από ελληνικούς και ξένους ομίλους, κάποιοι εκ των οποίων αναμένεται να εμφανιστούν κοινοπρακτικά. Περισσότερα από οκτώ σχήματα φέρεται να έχουν δει το σχετικό φάκελο της επιχείρησης και να έχουν επισκεφθεί τις μονάδες. Παραμένει άγνωστο όμως κατά πόσον θα καταθέσουν όλοι προσφορές.

Τα τρία ξενοδοχεία που πωλούνται «πακέτο» βρίσκονται στην περιοχή Καρδάμαινα και είναι τα 5άστερα Lakitira Suites και Helona Resort (φωτογραφία) και το 4άστερο Lakitira Resort & Vllage.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ του Ηλία Μπέλλου στο kathimerini.gr.

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας