Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Μεγάλο τουρνουά γκολφ θα φιλοξενήσει η Κύπρος

Mια από τις πιο προβεβλημένες διοργανώσεις γκολφ, το European Tour, θα φιλοξενήσει φέτος η Κύπρος.

Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που έγινε ποτέ στο νησί με χρηματικό έπαθλο 2.000.000 ευρώ, κορυφαίους γκόλφερ στην παγκόσμια κατάταξη και ζωντανή παγκόσμια μετάδοση σε εκατομμύρια συνδρομητές.

Οι καλύτεροι γκόλφερ του κόσμου, θα βρίσκονται στο Aphrodite Hills Resort για δύο συνεχόμενες εβδομάδες από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, συνοδευόμενοι από την ομάδα βοηθών και την ομάδα παραγωγής του Ευρωπαϊκού Τουρνουά Γκολφ, η οποία αποτελείται από 500 περίπου άτομα, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοπτικών συνεργείων και επίσημων φορέων του αθλήματος και ιδιωτικών υγειονομικών συνεργείων.

Το Aphrodite Hills PGA National Cyprus γήπεδο γκολφ (φωτογραφία), ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου και βραβευμένο ως το καλύτερο της Ευρώπης, θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τα δύο συνεχόμενα ευρωπαϊκά τουρνουά.

Τα δύο τουρνουά θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η διοργάνωση τουρνουά τέτοιου βεληνεκούς, αποτελεί πολύ σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας με την παγκόσμια κοινότητα του γκολφ η οποία απαριθμεί εκατομμύρια μέλη και πιστούς ακόλουθους, στο κατώφλι μάλιστα της εισαγωγής του αθλήματος στη λίστα με τα Ολυμπιακά αθλήματα.

Επιπλέον, οι σημαντικοί γκόλφερ που θα συμμετάσχουν στα τουρνουά, έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας έτσι ακόμα μια τεράστια αλυσίδα προβολής της Κύπρου.

Η διοργάνωση της PGA European Tour, υπό την ευθύνη παραγωγής της ISM (International Sports Management), θα μεταδίδεται ζωντανά σε περισσότερα από 400 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο, με πλήρη τηλεοπτική και ειδησεογραφική κάλυψη από τους παραγωγούς του Ευρωπαϊκού Τουρνουά, καθώς και του Sky Sports Television Networks.

 

Πηγή: www.philenews.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media