Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

Μεγάλο αφιέρωμα στην Αθήνα από το γαλλικό περιοδικό «Version Femina»

Υπό τον τίτλο «Κάτι κινείται στην Αθήνα», κυκλοφορεί το τελευταίο τεύχος του μεγάλου εβδομαδιαίου γαλλικού περιοδικού «Version Femina», που περιλαμβάνει τετρασέλιδο αφιέρωμα στη σύγχρονη, δημιουργική Αθήνα και το αθηναϊκό lifestyle.

Το δημοσίευμα είναι αποτέλεσμα δημοσιογραφικού ταξιδίου (press trip), που είχε διοργανώσει τον προηγούμενο Οκτώβριο το γραφείο του ΕΟΤ της Γαλλίας σε συνεργασία με το «This is Athens – Convetion and Visitors Bureau» του Δήμου Αθηναίων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Laurence Ogiela και της φωτογράφου Sandrine Renaud με το χαρακτηριστικό υπότιτλο: «Ανθεκτική σε όλες τις κρίσεις, η ελληνική πρωτεύουσα δονείται από μια δεύτερη πνοή, αξίζοντας πολλά περισσότερα από μια απλή στάση», παρουσιάζει με εντυπωσιακό τρόπο το φρέσκο, δυναμικό και αναγεννημένο πρόσωπο της ελληνικής πρωτεύουσας, τις ανερχόμενες γειτονιές της, το αθηναϊκό street art, τα καινούργια μουσεία και τους χώρους πολιτισμού, καθώς και τη νέα αθηναϊκή κουζίνα.

Το γυναικείο περιοδικό «Version Femina» αποτελεί το πρώτο περιοδικό σε πωλήσεις στην κατηγορία του, ενώ το αναγνωστικό κοινό του είναι το μεγαλύτερο μεταξύ όλων των έντυπων γαλλικών μέσων ενημέρωσης, καθώς ξεπερνά τους 8,5 εκατ. αναγνώστες κάθε εβδομάδα.

Τις προσεχείς ημέρες το ίδιο αφιέρωμα πρόκειται να αναδημοσιευτεί και στην εφημερίδα «Les Echos».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media