Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Μεγάλο αφιέρωμα του κορυφαίου περιοδικού κατάδυσης στην Ευρώπη για τη Σκόπελο

«Όνειρο για τους αυτοδύτες» αποκαλείται η Σκόπελος, σύμφωνα με το εντυπωσιακό άρθρο που δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Tauchen Magazin.

Ο συντάκτης του άρθρου επισκέφτηκε στις αρχές του φετινού καλοκαιριού το νησί του «Mamma Mia» ως προσκεκλημένος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου και εντυπωσιάστηκε από τη ζωή, κάτω αλλά και πάνω από τα σμαραγδένια νερά του νησιού.

Ξεχωριστή θέση στο εξαιρετικό 4σέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού καταλαμβάνει το ναυάγιο «Χριστόφορος» που σύμφωνα με το δημοσιογράφο είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις τόσο καλοδιατηρημένου πλοίου.

Tο φορτηγό – πλοίο μήκους 85 μ. «Χριστόφορος», βυθίστηκε το 1983 και σήμερα χαρίζει ασύγκριτες στιγμές κατάδυσης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η υποθαλάσσια χλωρίδα και πανίδα του βυθού της Σκοπέλου συνδυάζεται μοναδικά με το ναυάγιο για μία εμπειρία κινηματογραφική, όπως άλλωστε και το υπόλοιπο νησί.

Ο δημιουργός του άρθρου εξαίρει και τις υπέργειες ομορφιές της Σκοπέλου και τονίζει πως για τους αυτοδύτες η δυνατότητα συμπληρωματικών επιλογών με δραστηριότητες όπως η πεζοπορία, η ποδηλασία και οι θαλάσσιες εκδρομές μαζί με τη γνήσια φιλοξενία και την αξεπέραστη γαστρονομία, καθιστούν τον προορισμό σημείο αναφοράς για τον καταδυτικό τουρισμό.

Σημειώνεται πως το Tauchen Magazin κυκλοφορεί σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ολλανδία και είναι το μεγαλύτερο καταδυτικό περιοδικό της Ευρώπης.

 

Πηγή: www.magnesianews.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media