Δευτέρα 20 Μαϊου 2024

Μεγάλη Βρεταννία και King George στη World’s Best List του περιοδικού Travel + Leisure

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία βρίσκεται ξανά στην κορυφή της World’s Best List του περιοδικού Travel + Leisure, μία από τις σημαντικότερες και πιο δημοφιλείς λίστες με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου και για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται και το ξενοδοχείο King George.

Όπως κάθε χρόνο το Travel + Leisure ζήτησε από τους αναγνώστες του να αξιολογήσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και να μοιραστούν τις απόψεις τους για τα κορυφαία ξενοδοχεία, προορισμούς, κρουαζιερόπλοια, αεροπορικές εταιρείες και άλλες υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.

Τα ξενοδοχεία βαθμολογήθηκαν με βάση τις εγκαταστάσεις, την τοποθεσία, το επίπεδο εξυπηρέτησης, τη γαστρονομία και τη συνολική τους αξία και την πρώτη θέση για την Αθήνα κατέλαβε το Μεγάλη Βρεταννία και την τρίτη θέση το King George.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι αναγνώστες ξεχώρισαν τα δυο ξενοδοχεία για την ομορφιά, την τοποθεσία και τα εστιατόρια που διαθέτουν και συγκεκριμένα το περιοδικό αναφέρει ότι «μια διαμονή στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία είναι ένα μικρό κομμάτι από την ιστορία της Αθήνας».

Κατακτώντας τις σημαντικές αυτές θέσεις, τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George δεσμεύονται να συνεχίσουν να δημιουργούν εξαιρετικές και αυθεντικές εμπειρίες για τους επισκέπτες τους.

Παρέχουν την καλύτερη τοποθεσία στην καρδιά της πρωτεύουσας με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλα τα διεθνή ξενοδοχεία, προσφέροντας αυθεντική πολυτέλεια και αξέχαστη διαμονή.