Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του προγράμματος Digital Marketing Certificate in Hospitality

Με πολύ θετικά μηνύματα ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις 15/12 ο πρώτος κύκλος της πιστοποίησης Digital Marketing Certificate in Hospitality (DMCH) υπό τη διεθνή αναγνώριση του DMI (Digital Marketing Institute), που οργάνωσαν η Nelios σε συνεργασία με τη Study Smart και το Cyprus International Institute of Management, στις εγκαταστάσεις της Study Smart στο Μαρούσι.

Μετά από πέντε εβδομάδες εντατικής εκπαίδευσης σε όλα τα σύγχρονα εργαλεία του ξενοδοχειακού digital marketing, οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι τόσο με το περιεχόμενο όσο και με την ποιότητα των εισηγητών.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η εικόνα αυτή αποτυπώνεται στα αποτελέσματα φόρμας ικανοποίησης που συμπληρώνουν ανώνυμα οι συμμετέχοντες μερικά εκ των οποίων παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα:

«Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς αυτή η εικόνα», δηλώνει ο Κώστας Χανδρινός, επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος και συνεχίζει:

«Ξέραμε ότι το περιεχόμενο του προγράμματος είναι εξαιρετικό, το μεγάλο στοίχημα για εμάς ήταν η μετάδοση του αποκλειστικά από ανθρώπους της αγοράς. Το αποτέλεσμα της αξιολόγησης, αλλά και η συνεχής επικοινωνία με τους συμμετέχοντες δείχνει ότι το κερδίσαμε».

Οι διοργανωτές ανακοινώνουν την άμεση έναρξη και του δεύτερου κύκλου ξανά στην Αθήνα στις 30 Ιανουαρίου 2020 έχοντας ήδη εξασφαλίσει κατά 97% τη συμμετοχή των ίδιων εισηγητών.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη με κόστη:

Super Early Bird: 1.450 ευρώ για εγγραφές έως 6/1/2019
Early Bird: 1.690 ευρώ για εγγραφές έως 20/1/2019
Normal rate: 1.890 ευρώ για εγγραφές έως 29/1/2019

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο website του προγράμματος www.dmh.academy

«Αλλάζουμε τον αρχικό σχεδιασμό μας για διοργάνωση στην Κύπρο στην αρχή του νέου έτους γιατί υπήρξε πολύ έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα από ανθρώπους οι οποίοι δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσουν χρονικά τον πρώτο κύκλο», δηλώνει ο Σερίφης Δημήτρης.

Για τις εγγραφές θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, ενώ ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών έχει οριστεί στις 18.

Το DMCH (Digital Marketing Certificate in Hospitality) αποτελεί την πρώτη πιστοποίηση στον κόσμο για Digital Marketing στον τουρισμό με μαθήματα δια ζώσης αποκλειστικά από ανθρώπους της αγοράς και διεθνή πιστοποίηση με την εγκυρότητα του DMI (Digital Marketing Institute).

Αποτελεί σύμπραξη της Study Smart με τη Nelios και το Cyprus International Institute of Management με όραμα την αναβάθμιση της αντίληψης γύρω από το ψηφιακό οικοσύστημα των στελεχών του τουρισμού και στόχο την ανάπτυξη του προγράμματος διεθνώς.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, τηλ. 2114113235, 6937280440, info@dmh.academy, https://www.dmh.academy

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media