Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Μεγάλη διαφήμιση για την Αστυπάλαια το Red Bull Art οf Motion

Οι κατάλευκες σκεπές, το πανέμορφο κάστρο και οι εντυπωσιακοί ανεμόμυλοι στο πανέμορφο νησί των Δωδεκανήσων μεταμορφώθηκαν για τέσσερις μέρες, από τις 9 μέχρι τις 12 Ιουνίου, σε ένα πραγματικά ιδιαίτερο «σπίτι» για τους 16 καλύτερους αθλητές freerunning του κόσμου.

Tο Red Bull Art of Motion, Astypalea edition, είχε ένα τελείως νέο format με τρία απαιτητικά και ευφάνταστα challenges, που ανέβασαν ακόμα περισσότερο το επίπεδο του διαγωνισμού.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μετά από τρεις μέρες γεμάτες δράση στον πιο απαιτητικό διαγωνισμό στην ιστορία του freerunning, τα εντυπωσιακά άλματα και τα φοβερά κόλπα του Travis Verkaik που πραγματικά άφησαν άφωνους τους θεατές και κριτές, χάρισαν στο Βρετανό 15 βαθμούς, κάτι που τον έφερε στο πρώτο σκαλί του βάθρου κάτω από τις επευφημίες των υπόλοιπων διαγωνιζομένων.

Οι αθλητές του Red Bull Art of Motion βαθμολογήθηκαν βάσει πέντε κριτηρίων: Τη δημιουργικότητα, το flow, την εκτέλεση και τη συνολική τους απόδοση.

Στο τέλος του τετραημέρου όλοι οι βαθμοί αθροίστηκαν και οι αθλητές με τη μεγαλύτερη βαθμολογία αναδειχθήκαν νικητές (φωτογραφία).

Το Red Bull Art of Motion, με υποστηρικτές το WHAT’S UP της COSMOTE και χορηγό επικοινωνίας την COSMOTE TV, μεταδόθηκε ζωντανά στις 12 Ιουνίου μέσα από στο κανάλι του TikTok @redbullfreerunning.

Ταυτόχρονα, εντυπωσιακές εικόνες έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα από το redbullartofmotion.com.

Share Post