Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

To Mediterranean Yacht Show επιστρέφει στο λιμάνι του Ναυπλίου 30 Απριλίου – 4 Μαΐου 2022

Έπειτα από μια περίοδο αβεβαιότητας στην οποία ο κλάδος του yachting έπλεε σε «αχαρτογράφητα νερά» και μετά από δύο χρόνια απουσίας, το Mediterranean Yacht Show (MEDYS) επανέρχεται και πάλι στο λιμάνι του Ναυπλίου για την 7η διοργάνωσή του.

Με τα πρώτα σημάδια σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα να είναι πλέον εμφανή, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη διεξαγωγή του 7ου Mediterranean Yacht Show στο φυσικό του περιβάλλον, το λιμάνι του Ναυπλίου, από τις 30 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου 2022.

Το MEDYS, το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων, αποτελεί μια Β2Β έκθεση που φέρνει κοντά charter brokers από κάθε γωνιά του πλανήτη, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να δουν τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Την ίδια στιγμή συνθέτει μια μοναδική ευκαιρία για διασύνδεση μεταξύ επαγγελματιών του χώρου σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Το ΜEDYS 2019 διήρκεσε πέντε ημέρες από τις 4 έως τις 8 Μαΐου, με εγγεγραμμένα 102 επαγγελματικά επανδρωμένα σκάφη αναψυχής συνολικού αθροιστικού μήκους που ξεπέρασε τα 3,5 χλμ. και τη συμμετοχή περισσότερων από 450 brokers από 31 χώρες του κόσμου.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διεξαγωγής του, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στο 7ο ΜΕDYS, το οποίο υπόσχεται να αποτελέσει ακόμη μια φορά τον πιο δυνατό εκπρόσωπο του ακμάζοντος ελληνικού yachting.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post