Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Mediterranean Hotels: Επενδύσεις 28.000.000 ευρώ σε Πιερία και Super Paradise Μυκόνου

Η «Βασίλειος Λάμπρου Α.Ε.», η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ομίλου Mediterranean Hotels, της οποίας πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος είναι η Ευαγγελία Ξυπτερά – Λάμπρου, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, ξεκίνησε από το 2018 ένα φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα άνω των 28 εκατ. ευρώ, σε Πιερία και Μύκονο.

Στη Mediterranean Hotels ανήκουν το 5άστερο «Sentido Mediterranean Village Ηοtel & Spa» στην παραλία της Kαλλιθέας της Κατερίνης, το 4άστερο «Smartline Mediterranean» στην παραλία της Κατερίνης που το 2018 ανακαινίσθηκε ριζικά με επένδυση της τάξης των 4 εκατ. ευρώ, το 4άστερο «Mediterranean Princess», επίσης στην Παραλία της Κατερίνης και το 4άστερο «Οlympus Mediterranean» στο Λιτόχωρο της Πιερίας.

 

Τα σχέδια της εταιρείας για το Mediterranean Princess προβλέπουν:

1. Επένδυση 6,7 εκατ. ευρώ, που θα αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ, εάν συνυπολογιστούν ΦΠΑ αλλά και η αγορά της γης στην οποία θα γίνει η επέκταση των εγκαταστάσεων.

2. Μετά την ολοκλήρωση των έργων το ξενοδοχείο θα «ανέβει» στην κατηγορία των πέντε αστέρων.

3. Κατασκευή άλλων 52 δωματίων, εκ των οποίων 24 δωμάτια executive share pool, 24 junior suites pool front και τέσσερις grand suites pool front, με δύο εστιατόρια, ένα κλειστό και ένα ανοικτό και ένα pool bar (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις).

4. Η επέκταση και η αναβάθμιση του συγκροτήματος θα ολοκληρωθεί πριν το καλοκαίρι του 2020.

Επιπλέον, η εταιρεία εξαγόρασε το 2018 στη Μύκονο, στο Super Paradise, έκταση 29 στρεμμάτων, μπροστά στη θάλασσα, αντί ποσού 3 εκατ. ευρώ, στην οποία θα κατασκευαστεί ξενοδοχείο που θα κοστίσει περίπου 15.000.000 ευρώ, επένδυση που θα υλοποιηθεί μετά από αυτή στο Mediterranean Princess.

Τέλος, η εταιρεία το Δεκέμβριο του 2018 διέθεσε πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ για την αγορά σκάφους 33 μέτρων, το οποίο θα ναυλώνει για κρουαζιέρες.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Άννης Καρολίδου στο grtimes.gr.

 

Διαβάστε τη χθεσινή μας ανάρτηση για το ίδιο θέμα

Επεκτείνεται και αναβαθμίζεται το 4άστερο Mediterranean Princess στην παραλία της Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας