Δευτέρα 28 Μαϊου 2018

H Marketing Greece υποστηρίζει το έργο της HOPEgenesis

Η Marketing Greece ως ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας που επιδιώκει να συμβάλλει έμπρακτα στη στήριξη και ανάπτυξη της, βρίσκεται κοντά στους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού οργανισμού HOPEgenesis.

H HOPEgenesis έχει ως στόχο να συνδράμει στην επίλυση του μείζονος θέματος της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, προσφέροντας δωρεάν την κάλυψη όλων των εξόδων που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό κάθε εγκυμονούσας γυναίκας που διαμένει μόνιμα σε απομονωμένη νησιωτική ή ηπειρωτική περιοχή της Ελλάδας.

Η Marketing Greece, φέρνει σε επαφή το δίκτυο υποστηρικτών της σε όλη την Ελλάδα με τη HOPEgenesis, προκειμένου οι επωφελούμενες γυναίκες του προγράμματος καθώς και οι συνοδοί τους, να φιλοξενηθούν δωρεάν σε καταλύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της κύησης έως και τη γέννα.

«Στόχος μας είναι με τις διαθέσιμες δυνάμεις μας να συνεισφέρουμε στους σκοπούς της HOPEgenesis, καθώς το έργο τους δεν αποτελεί μόνο μια πράξη φιλανθρωπίας, αλλά κυρίως μια πράξη ευθύνης για την ελληνική κοινωνία», δήλωσε σχετικά η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Markerting Greece, Ιωάννα Δρέττα.

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας