Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Marketing Greece: Χρυσό βραβείο στα Tourism Awards 2019

Χρυσό βραβείο απέσπασε η Marketing Greece στην τελετή απονομής των Tourism Awards 2019 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Ειδικότερα, η εταιρεία βραβεύθηκε στην κατηγορία Digital Tourism και συγκεκριμένα στη θεματική Video Content, για το σύνολο της στρατηγικής video περιεχομένου που ακολουθεί το Discovergreece.com, υιοθετώντας τα πιο σύγχρονα trends στο χώρο του video content marketing & τις βέλτιστες πρακτικές του ανταγωνισμού.

«Το μεγάλο στοίχημα στο destination marketing είναι να καταφέρεις να μιλήσεις στην ψυχή του επισκέπτη και να τον κάνεις να θέλει να ζήσει και αυτός την εμπειρία του προορισμού που προβάλλεις. Το επιθυμητό αποτέλεσμα έρχεται όταν το video content που δημιουργείς βασίζεται σε στρατηγικές επιλογές, ακολουθεί τα διεθνή trends και διαθέτει μια ξεχωριστή αισθητική. Το σύνολο αυτών σου δίνει το πλεονέκτημα να προσελκύσεις το ενδιαφέρον του και να «ανοίξεις» μια συνομιλία μαζί του, οδηγώντας τον από το dreaming phase στο consideration phase του travel cycle. Είμαστε υπερήφανοι που η πρακτική και η δημιουργικότητα μας βραβεύονται σήμερα και θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε τη μοναδικότητα της Ελλάδας στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό με την ίδια συνέπεια» δήλωσε σχετικά η CEO της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα.

Ενώ ο Web & Digital Marketing Director της Marketing Greece, Νίκος Διαμαντόπουλος συμπλήρωσε: «Η δημιουργία ενός travel video, πέρα από τη δημιουργική και αισθητική προσέγγιση απαιτεί κυρίως στρατηγική. Στρατηγική marketing, ανθρωποκεντρική στρατηγική περιεχομένου και στρατηγική επιλογή του μέσου που πρόκειται να προωθηθεί. Για εμάς στη Marketing Greece η δημιουργία video content αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό εργαλείο που μας βοηθάει στο να εκπληρώνουμε τους στόχους που θέτουμε».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post