Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Marketing Greece: Το e-shop των Greek Lines είναι on air

Τα Greek Lines είναι πρωτοβουλία της Marketing Greece που λανσαρίστηκε το καλοκαίρι του 2021 και τα έσοδα των προϊόντων του brand συμβάλλουν στην περαιτέρω ενίσχυση της προβολής του ελληνικού τουρισμού.

Τα προϊόντα Greek Lines είναι πλέον διαθέσιμα εκτός από τα φυσικά και τα online καταστήματα των συνεργατών του brand και στο νέο e-shop του brand www.greeklines.gr.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Όλα τα διαθέσιμα προϊόντα Greek Lines με τις χαρακτηριστικές μοντέρνες γραμμές, τα γεωμετρικά σχήματα και μοτίβα και τις περίτεχνες λεπτομέρειες είναι έτοιμα να βρεθούν στα χέρια σας, με δυνατότητα αποστολής σε όλον τον κόσμο, μέσα από ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον.

Κοσμήματα από Marmarometry και Zoulovits, πετσέτες θάλασσας και tote bags από Pennie, lanyards από AddStyle, τσαντάκια, τσάντες θάλασσας, scrunchies και headbands από Bleecker & Love, μεταξωτά μαξιλάρια και κιμονό από Mia Papa, fine art prints από PrintSin, φούτερ και t-shirts από Brand Plus, pochettes και pocket bags από Callista Crafts, notebooks και water bottles από Graffiti.

Μια ευρεία γκάμα προϊόντων καθημερινής χρήσης που αποτυπώνει στα σχέδιά της την ελληνική κουλτούρα, ιστορία και καθημερινότητα.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του e-shop και με εορταστική διάθεση τα Greek Lines για κάθε ηλεκτρονική αγορά κάνουν δώρο την πρώτη tote bag που βγήκε στην κυκλοφορία το καλοκαίρι του 2021, μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος.

«Όταν ένα ταξίδι ολοκληρωθεί αυτό που μένει είναι οι αναμνήσεις όσων βιώσαμε στον προορισμό και σχεδόν πάντα αναζητάμε να πάρουμε μαζί μας ένα απτό κομμάτι αυτών, που δεν είναι άλλο από memorabilia. Ένα αντικείμενο δηλαδή που θα λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον ταξιδιώτη και τον προορισμό. Σε αυτή την ανάγκη, με τη δική μας αισθητική και προσέγγιση, έρχονται να απαντήσουν τα προϊόντα του Greek Lines, τα οποία πλέον είναι διαθέσιμα και μέσω του e-shop. Ένα project απαιτητικό, δημιουργικό που μας γεμίζει χαρά και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τον ελληνικό τουρισμό», δήλωσε σχετικά η Ιωάννα Δρέττα, η CΕΟ της Marketing Greece.