Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

Οι μαρίνες της Λεμεσού και του Miraggio Thermal Spa Resort στις 10 κορυφαίες στον κόσμο

 

Mε τα ταξίδια να επιστρέφουν στη ζωή μας, η comparethemarket.com συνέταξε μια λίστα με τις 10 κορυφαίες μαρίνες σε όλο τον κόσμο.

Οι 10 κορυφαίες μαρίνες είναι οι εξής:

Τη πρώτη θέση παίρνει η Μαρίνα του Ντουμπάι. Γνωστό ως ένα γραφικό σημείο με ουρανοξύστες, γαλάζια νερά και υπέροχα εστιατόρια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η #dubaimarina έχει πάνω από 3,9 εκατομμύρια δημοσιεύσεις στο Instagram.

Στη δεύτερη θέση είναι η Marina Del Rey, μια παραθαλάσσια κοινότητα στο Λος Άντζελες με το λιμάνι να είναι το μεγαλύτερο τεχνητό λιμάνι της Βόρειας Αμερικής.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Marina di Porto Cervo στη Σαρδηνία, Ιταλία. Διάσημη για τα πολυτελή πάρτι και τη νυχτερινή ζωή, η γύρω περιοχή διαθέτει ένα μείγμα παρθένας φυσικής ομορφιάς και σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως μπουτίκ και κλαμπ υψηλών προδιαγραφών.

Στην έκτη θέση βρίσκεται η μαρίνα της Λεμεσού, ενώ στην 9η θέση βρίσκεται η Marina Miraggio του 5άστερου Miraggio Thermal Spa Resort της Χαλκιδικής.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Josh Daniels, επικεφαλής ταξιδιών στο comparethemarket.com, σχολιάζει:

«Επί του παρόντος, οι αναζητήσεις* για προορισμούς όπως το Ντουμπάι, Κύπρος και Ελλάδα βρίσκονται σε άνοδο, καθώς οι πιθανοί ταξιδιώτες αναζητούν τον επόμενο προορισμό τους ήδη από τον επόμενο μήνα. Για όσους ελπίζουν να ταξιδέψουν, είναι εύλογο να είναι πλήρως ασφαλισμένοι πριν φύγουν στο εξωτερικό και να ελέγξουν τι καλύπτει η πολιτική τους, ειδικά αν σχεδιάζουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα στο ταξίδι τους».

 

Δείτε ΕΔΩ τη μελέτη.

 

Σημειώσεις:

1. No. of posts: Αφορά το συνολικό αριθμό των δημοσιεύσεων στο Instagram

2. Η μελέτη προσδιορίζει τις καλύτερες μαρίνες του κόσμου μέσω έρευνας χρησιμοποιώντας τις εξής πηγές: Marina Reservation, Life of Sailing, and Yachting Pages. Με βάση τη λίστα με τις 19 μαρίνες, αναλύθηκαν στη συνέχεια τα σχετικά hashtags στα κοινωνικά μέσα και επιλέχθηκαν τα δέκα πρώτα με βάση τις μαρίνες με το μεγαλύτερο αριθμό hashtag.

3. Ο αριθμός των δημοσιεύσεων hashtag είναι ακριβής από τις 08/10/2021.

* Δεδομένα που εντοπίζονται μέσω του Google Search Trends 08/10/2021, με το εύρος ημερομηνιών για την αύξηση των αναζητήσεων που καλύπτουν τις τελευταίες 30 ημέρες.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media