Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Marine Tours: Στρατηγική συνεργασία με την ΒCD ERM

Από τη Marine Tours ανακοινώθηκε η επέκταση της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας της με την BCD Travel, με νέα στρατηγική συμφωνία με τη BCD ERM, την ηγέτιδα στον κλάδο του Energy, Resources & Marine Travel.

Η συμφωνία αυτή εδραιώνει τη θέση της Marine Tours στην ΕRM βιομηχανία, ενώ εμπλουτίζει όλα αυτά που διαφοροποιούν την εταιρεία εδώ και 42 χρόνια, με ένα νέο μείγμα υψηλής τεχνολογίας, ισχυρού διεθνούς δικτύου και υπηρεσιών αιχμής.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πιο συγκεκριμένα, το ορόσημο μιας τέτοιας συνεργασίας συνεπάγεται ταυτόχρονα και νέα ορόσημα ανάπτυξης για τον Οργανισμό, σε τρία  σημεία – κλειδιά της δραστηριότητάς του:

• Παγκόσμιο Δίκτυο: Το κορυφαίο διεθνές δίκτυο της Marine Tours, ένα από τα σημαντικότερα στρατηγικά πλεονεκτήματα της εταιρείας, αναβαθμίζεται περαιτέρω, τόσο σε έκταση (109 αγορές παγκοσμίως), όσο και σε ποιότητα.

• Τεχνολογία Αιχμής: Το προηγμένο μείγμα υπηρεσιών της εταιρείας αποκτά νέες δυνατότητες και πρωτοπόρα εργαλεία, βασισμένα στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η τεχνολογία αυτή ενισχύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Marine Tours και της προσφέρει νέες προοπτικές ανάπτυξης.

• Τravel Management: H εξειδίκευση, η μακρά πείρα και η υψηλή τεχνογνωσία της Marine Tours ενώνονται με την ισχυρή διεθνή παρουσία και το κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο της BCD, με στόχο την παροχή των πλέον προηγμένων υπηρεσιών Τravel Μanagement προς τις εταιρείες και τους ταξιδιώτες, όπως η ενίσχυση του επιχειρησιακού μοντέλου, η μεγιστοποίηση του Duty of Care και η βελτιστοποίηση κόστους ταξιδίων.

Η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στα «Ποσειδώνια 2022», τα οποία πραγματοποιήθηκαν 6 – 10 Ιουνίου 2022 με πρωτοφανή επιτυχία.

Στο περίπτερο της εταιρείας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα σπουδαία οφέλη που η εν λόγω συνεργασία συνεπάγεται για τους πελάτες, τους συνεργάτες και το μέλλον της Marine Tours.

Ο CEO της Μarine Tours, Κωνσταντίνος Οικονόμου δήλωσε σχετικά:

«Η Marine Tours, με 40 χρόνια παράδοση στο Marine & Offshore Travel, έχει την τιμή να αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο συνεργάτη του No. 1 εμπορικού στόλου στον κόσμο – του ελληνικού. Μέσα από τη συνεργασία με την BCD ERM κάνει πράξη τη στρατηγική της για την ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στη διεθνή αγορά, δημιουργώντας νέα ορόσημα ανάπτυξης».

O Vice President της BCD ERM, Thorsten Kirkegaard Winther, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το δίκτυο της BCD ERM σε μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες ναυτιλιακές αγορές παγκοσμίως, την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία επέλεξε τη Marine Tours ως συνεργάτη της, καθώς πρόκειται για έναν εξέχοντα και ιδιαίτερα επιτυχημένο ταξιδιωτικό οργανισμό. Προσβλέπουμε σε μια μακρά και παραγωγική συνεργασία».

 

Σχετικά με τη Marine Tours
H Marine Tours αποτελεί τον κορυφαίο ταξιδιωτικό οργανισμό στη Ν.Α. Ευρώπη, με 42 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στα επαγγελματικά ταξίδια.

Με μακρά παράδοση στην υποστήριξη της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, η εταιρεία προσφέρει υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε ναυτικούς και στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών (Marine & Offshore Travel), συνδυάζοντας την προσωπική προσέγγιση ενός τοπικού συνεργάτη, την παγκόσμια εμβέλεια ενός οργανισμού διεθνούς κύρους και την τεχνογνωσία ενός εξειδικευμένου συμβούλου.

Η ευρεία δραστηριότητα της Marine Tours εκτείνεται επίσης στη βιομηχανία των εταιρικών ταξιδιών (Corporate Business Travel)- όπου αποτελεί το στρατηγικό συνεργάτη των σημαντικότερων «εταιρικών πελατών» της ελληνικής αγοράς, καθώς επίσης και στη διοργάνωση ταξιδιών κινήτρων, εκδηλώσεων και συνεδρίων.