Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Manet: Η πιο προηγμένη guest experience μέσω smartphone ξενοδοχειακή λύση από τη Hit

Η HiT S.A., ως επίσημος αντιπρόσωπος της Manet Mobile Solutions Srl σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζει την πιο προηγμένη guest experience μέσω smartphone ξενοδοχειακή λύση.

Η λύση manet, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ξενοδοχείου, έχει στόχο τη διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες, τη μετατροπή της διαμονής σε εμπειρία, την αύξηση των κερδών και τη βελτίωση της διαδικτυακής φήμης.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ως ολοκληρωμένη λύση μέσω smartphone, το manet προσφέρει, μεταξύ άλλων, στον επισκέπτη απεριόριστο χρόνο ομιλίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και απεριόριστη πρόσβαση σε περιβάλλον 4G mobile internet.

Παράλληλα παρέχει στον ξενοδόχο τη δυνατότητα ύπαρξης, ενός μόνιμου διαύλου επικοινωνίας του ξενοδοχείου με τον πελάτη, την προβολή σε πραγματικό χρόνο προσφορών (last minute, happy hour κ.λπ.) είτε της μονάδας ή και τρίτων που συνεργάζονται με το ξενοδοχείο.

Ταυτόχρονα με την ευέλικτη και φιλική πλατφόρμα έτοιμων εφαρμογών, που διαθέτει το εν λόγω smartphone, δύναται να επιτευχθεί αμφίδρομη διασύνδεση (interface) με το PMS του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα πλήθος ξενοδοχειακών υπηρεσιών να γίνονται προσβάσιμες στους πελάτες της μονάδας.

Τέλος προσφέρεται και η άμεση δυνατότητα εξαγωγής χρήσιμων στατιστικών στοιχείων μέσω των δεδομένων που συγκεντρώνονται.

Η προηγμένη αυτή ξενοδοχειακή λύση Guest Experience μέσω προσωποποιημένης συσκευής Smartphone, ειδικά προσαρμοσμένη στην ξενοδοχειακή αγορά, έχει ως στόχο τη διαρκή επικοινωνία του ξενοδοχείου με τους πελάτες του, τη μετατροπή της διαμονής σε εμπειρία, την αύξηση των κερδών της επιχείρησης και τη βελτίωση της διαδικτυακής φήμης του ξενοδοχείου (reputation).

Σύμφωνα με έρευνα ποιότητας της Manet Mobile Solutions Srl, η χρήση του manet αυξάνει, σε ποσοστό 9% κατ’ ελάχιστον τις κρατήσεις στα services του ξενοδοχείου, κατά 17% τις θετικές κριτικές σε TripAdvisor και λοιπά Social Media και δημιουργεί 36% περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες.

Επίσης διαπιστώνεται ότι ο μέσος χρόνος χρήσης της υπηρεσίας από τον επισκέπτη ανέρχεται στα 92 λεπτά σε καθημερινή βάση.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post