Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Mandraki Beach Resort: Νέο 5άστερο boutique ξενοδοχείο στην Ύδρα

Το Mandraki Beach Resort είναι ένα 5άστερο boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή Μανδράκι, μπροστά σε μία από τις καλύτερες παραλίες της Ύδρας.

Παλιότερα εκεί βρισκόταν το ξενοδοχείο Mira Mare, το οποίο ήταν για χρόνια κλειστό.

Αργότερα πωλήθηκε και το εξαγόρασε ο Άγγλος Άρθουρ Φιτζγουίλιαμ, που επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Ύδρα τη δεκαετία του ’70.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μόλις έμαθε ότι το κλειστό Mira Mare πωλείται, πήρε τη μεγάλη απόφαση να το αναλάβει. Λίγο νωρίτερα είχε καταφέρει να αγοράσει σπίτι στο κέντρο της Ύδρας και να έρθει να μείνει στο νησί με τη σύζυγό του.

Πρόκειται για ένα εντελώς καινούργιο ξενοδοχείο, αφού φέτος είναι ουσιαστικά η πρώτη χρονιά λειτουργίας του, καθώς πέρυσι άνοιξε μόνο με τέσσερα δωμάτια.

Το ξενοδοχείο πλέον διαθέτει 17 σουίτες και ένα εστιατόριο, το Captain M που λειτουργεί από το πρωί για πρωινό και για brunch.

Με το που έρχεται κάποιος στο ξενοδοχείο, του γίνεται μια μικρή ξενάγηση στο χώρο και του μιλούν για την ιστορία του, γιατί πρόκειται για ένα σημείο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απελευθέρωση του ελληνικού έθνους, καθώς ο Ανδρέας Μιαούλης χρησιμοποιούσε το Μανδράκι ως ορμητήριό του, ενώ μάλιστα εκεί ναυπηγούσε και τα πλοία της επανάστασης του 1821.

Στο Mandraki Beach Resort εργάζονται 40 άτομα.

 

Πηγή: www.newmoney.gr