Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Makedonia Palace: Ανοίγει ξανά τις πόρτες του την 1η Ιουλίου

Το Makedonia Palace Hotel της Θεσσαλονίκης θα επαναλειτουργήσει την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου: «Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στις εγκαταστάσεις μας, διαβεβαιώνοντάς σας για τις καλύτερες υπηρεσίες μας όπως πάντα, μαζί με το πρόγραμμα #SafelyTogether, που περιέχει όλες τις κατάλληλες ενέργειες για την αποτροπή της εξάπλωσης του COVID-19. Εργαζόμαστε για να κάνουμε την επόμενη διαμονή σας ασφαλή».

RevitUp – Digital & Revenue Management

Πρόγραμμα Safely Together

Στο Makedonia Palace Hotel, κατά τη διάρκεια των αβέβαιων ημερών που βιώνουμε όλοι, η ασφάλεια είναι ύψιστη προτεραιότητά μας. Μαζί, αναλαμβάνουμε υπεύθυνες ενέργειες για να σταματήσουμε την εξάπλωση του COVID – 19 προκειμένου να προστατεύσουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας αλλά και τους πελάτες μας και ταυτόχρονα να προσφέρουμε, όπως πάντα, μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Για να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες διαδικασίες υγείας και ασφάλειας του ξενοδοχείου μας, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα Safely Together προκειμένου να παρέχουμε μια ασφαλή καθοδήγηση σχετικά με την κατάσταση του COVID – 19.

Το Safely Together περιέχει διαδικασίες που εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους μας για το πώς να φροντίζουν τους επισκέπτες μας και ο ένας τον άλλον, με αυτοπεποίθηση και άνεση, ενώ ταυτόχρονα σας κάνουμε να νιώθετε σαν στο σπίτι σας.

Γνωρίζουμε πλήρως την ανάγκη σας για ευελιξία για τη μελλοντική σας διαμονή.

Διαβάστε τη νέα πολιτική ακύρωσης:

Οι εγγυημένες κρατήσεις μπορούν να ακυρωθούν χωρίς χρέωση έως 24 ώρες πριν την άφιξη (Check in από 15:00 μ.μ.).

Για ακυρώσεις εντός 24 ωρών από την προβλεπόμενη ημερομηνία άφιξης ή σε περίπτωση που δεν αφιχθεί ο πελάτης, θα υπάρξει χρέωση ποσού ίσο με την αξία της πρώτης διανυκτέρευσης της διαμονής.

Για όλους τους ειδικούς τιμοκαταλόγους, υπερισχύει η αντίστοιχη ακυρωτική πολιτική του εκάστοτε τιμοκαταλόγου. Ειδικά για τον τιμοκατάλογο μη επιστρέψιμης χρέωσης: Μη επιστρέψιμη τιμή – Οι εγγυημένες κρατήσεις δεν μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρωθούν και το συνολικό ποσό της κράτησης θα χρεωθεί.

Σε περίπτωση ανωτέρας βίας, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της κράτησης σας έως και τις 31/12/2021 χωρίς περαιτέρω χρεώσεις και πάντοτε κατόπιν διαθεσιμότητας. Στην περίπτωση αυτή θα ισχύσουν οι εκάστοτε τιμές περιόδου και η τροποποίηση της κράτησης πρέπει να γίνει μέχρι τις 31/12/2020.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media