Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

MAJAR: Συμμετοχή στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στην Ευρώπη, IFA Berlin 2022

H «MAJAR – ΑΦΟΙ ΜΑΤΖΑΡΙΔΗ ΑΒΕΤΕ», είναι μία από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρείες που συμμετέχει ως εκθέτης στην IFA Berlin 2022, η οποία λαμβάνει χώρα από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο και αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών & Οικιακών Συσκευών στην Ευρώπη.

Η IFA ανοίγει τις πόρτες της μετά από δύο χρόνια αποχής, λόγω της πανδημίας και αναμένεται ρεκόρ επισκεπτών από τη διοργάνωση, με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως να δίνουν δυναμικό παρών.

H MAJAR θα παρουσιάσει στο HALL 25 – Stand 114, τεχνολογίες αιχμής που αφορούν το retail, με έμφαση στην Ψηφιακή Σήμανση, καθώς και νέα καινοτόμα προϊόντα και λύσεις κορυφαίων κατασκευαστών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

H MAJAR, που ιδρύθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί σήμερα κορυφαία εταιρεία διανομής προϊόντων τεχνολογίας, με έντονη εξωστρέφεια και εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 20 χώρες.

Απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα τμημάτων της αγοράς (b2b, b2c & b2G), με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στους τομείς HO.RE.CA., Construction και Corporate.

Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με κατασκευαστές – προμηθευτές παγκοσμίως, καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της σε τεχνολογικά προϊόντα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις ως «Technology Partner».

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.majar.gr