Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Majar: Παρουσίαση των μοναδικών ξενοδοχειακών τηλεοράσεων Philips στην Xenia

Η Majar παρουσίασε τις μοναδικές Philips ξενοδοχειακές τηλεοράσεις στην έκθεση Xenia.

Τα «all-inclusive» μοντέλα της Philips, εξοπλισμένα με ενσωματωμένο Chromecast και την πλατφόρμα CMND, αναδείχθηκαν ως η απόλυτη επιλογή για ξενοδοχεία που αναζητούν προϊόντα που ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες τάσεις της αγοράς, συνδυάζοντας παράλληλα ευκολία στο χειρισμό και ασφάλεια στα δεδομένα τους.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η Εξέλιξη της Φιλοξενίας με τις Philips Ξενοδοχειακές Τηλεοράσεις

Οι επισκέπτες της έκθεσης Xenia βίωσαν τη μελλοντική εξέλιξη στη φιλοξενία με τις εξαιρετικές Philips Ξενοδοχειακές Τηλεοράσεις της Majar.

Τα μοναδικά μοντέλα MediaSuite της Philips με τις «All Inclusive» τεχνολογίες τους, αναδείχθηκαν ως η κορυφαία επιλογή για ξενοδοχεία που επιζητούν τη συνδυαστική ευκολία του Chromecast και τη δύναμη της πλατφόρμας CMND.

Πλήρως Ενσωματωμένο Chromecast για Eύκολο και Aσφαλές Streaming

Οι Philips Ξενοδοχειακές Τηλεοράσεις προσφέρουν την απόλυτη ευκολία με το ενσωματωμένο Chromecast. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν στη μεγάλη οθόνη το περιεχόμενο της προσωπικής τους συσκευής, με μία απλή κίνηση.

 

Πλήρης Έλεγχος με την Πλατφόρμα CMND

Η πλατφόρμα CMND αναδεικνύεται ως το κλειδί για τον πλήρη έλεγχο των τηλεοράσεων. Από τη δημιουργία προσαρμοσμένων οθονών καλωσορίσματος με το CMND & Create μέχρι τη δυνατότητα προχωρημένης διαχείρισης μέσω των εύχρηστων αυτοματισμών και Triggers, η CMND φέρνει την τεχνολογία στα χέρια των ξενοδόχων.

 

Απολαύστε το Netflix και Προστατεύστε τα Δεδομένα σας

Η Philips Hotel TV φέρνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, όλη την ταινιοθήκη του πελάτη σας στο Netflix! Η Νο. 1 πλατφόρμα Streaming περιεχομένου παγκοσμίως έρχεται με προεγκατεστημένη εφαρμογή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άνεση χάρη στο Dedicated πλήκτρο που βρίσκεται στο Remote Control. Όσο για τα δεδομένα του επισκέπτη; Η Philips έχει φροντίσει και γι’ αυτό, αφού με το Check Out διαγράφονται αυτόματα τα πάντα και η τηλεόραση είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον επόμενο σινεφίλ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Ποια είναι η MAJAR- ΑΦΟΙ Ματζαρίδης

Η Majar έχει αναπτύξει ένα εκτενές δίκτυο επιχειρηματικών συνεργατών και μεταπωλητών σε 32 χώρες.

Από το 1978 η εταιρεία μετασχηματίζεται και εξελίσσεται διαρκώς, για να φτάσει σήμερα να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς παγκοσμίως, με εξειδίκευση στην παροχή των πιο προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών.

Η εξέλιξη αυτή αντικατοπτρίζει τη συνεχή αφοσίωση της στην καινοτομία και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, καθιστώντας την κινητήριο ρόδα του ψηφιακού μετασχηματισμού.