Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Λουξ: Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού Hotelia

H Λουξ συμμετέχει στη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού Hotelia 2023, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η Λουξ θα βρίσκεται στο HALL 12, STAND 10 και θα παρουσιάσει την πλήρη γκάμα των προϊόντων της, που έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό με την ποιότητα και την ελληνική γεύση τους, καθώς και προτάσεις που απευθύνονται στον ξενοδοχειακό κλάδο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν τη νέα πορτοκαλάδα λουξ free, τη σειρά λουξ Tea καθώς και τη νέα σειρά χυμών λουξ σε χάρτινη συσκευασία, προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη μοναδική, φυσική και απαράμιλλη γεύση τους.

Ως μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η Λουξ επιθυμεί την αγοραστική ανάπτυξη των εγχώριων προϊόντων, που αποτελούν πρεσβευτές της σύγχρονης παραγωγικής Ελλάδας εντός και εκτός συνόρων.

Παράλληλα, με την παρουσία της στην έκθεση στοχεύει στη περαιτέρω διείσδυση του brand στον ξενοδοχειακό κλάδο και στους χώρους εστίασης.

Η εταιρεία συμμετέχει ενεργά σε σημαντικές επιχειρηματικές εκθέσεις, όπως η Hotelia Helexpo, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της στοχευμένης εμπορικής πολιτικής της.