Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Louis Hotels: Δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο για το The Royal Apollonia από την TUI Nordic

Το 5άστερο Τhe Royal Apollonia της Louis Hotels, που βρίσκεται στη Λεμεσό, έλαβε τρία βραβεία για το 2018, εκ των οποίων τα δύο χρυσά και ένα αργυρό, σε διαφορετικές κατηγορίες από το διεθνή οργανισμό διοργάνωσης ταξιδιών, TUI Nordic.

Πιο αναλυτικά, απονεμήθηκε στο The Royal Apollonia χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Άριστη εξυπηρέτηση από το προσωπικό», χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Γενική εντύπωση» του ξενοδοχείου και αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία «Καθαριότητα».

Για να απονεμηθεί ένα μετάλλιο συγκεντρώνονται οι βαθμολογίες των επισκεπτών του ξενοδοχείου από συγκεκριμένα ερωτηματολόγια που ετοιμάζει ο οργανωτής ταξιδιών μετά τη διαμονή τους. Έτσι αξιολογείται ποσοτικά και ποιοτικά η εμπειρία που απολαμβάνουν οι επισκέπτες σε όλα τα επίπεδα για τα οποία το The Royal Apollonia έχει βραβευθεί από διεθνείς οργανισμούς σε πολλές περιπτώσεις.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το ξενοδοχείο συνδυάζει την πολυτελή φιλοξενία με την εκπληκτική θέα της Μεσογείου και τη γαλήνια ατμόσφαιρα ενός παραθαλάσσιου ξενοδοχείου.

Το The Royal Apollonia, είναι τοποθετημένο σε κεντρικό σημείο της τουριστικής περιοχής και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία.

Το Royal Spa προσφέρει ένα εκτενές φάσμα θεραπειών για την ευεξία του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος, μέσα σε ένα περιβάλλον απόλαυσης για τις αισθήσεις.

Στο Royal Apollonia στεγάζεται το δημοφιλές εστιατόριο Akakiko που προσφέρει ασιατική κουζίνα ως επίσης και το Meze by Elliniko που προσφέρει γαστριμαργικά ταξίδια σε αυθεντικές ελληνικές γεύσεις.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram