Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Louis Hotels: Μεγάλες καλοκαιρινές προσφορές με ένα μόνο «κλικ»

Με εκπληκτικές προσφορές και εκπτώσεις, η Louis Hotels καλεί το κοινό της Κύπρου και της Ελλάδας στα ξενοδοχεία της σε Πάφο, Πόλη Χρυσοχούς, Πρωτάρα, Χανιά, Ρόδο, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Μύκονο αυτό το καλοκαίρι.

Έχοντας ως στόχο να ανταμείψει τους ντόπιους παραθεριστές που τη στηρίζουν ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια, η Louis Hotels προσφέρει έκπτωση μέχρι και 30% για προπληρωμένες κρατήσεις που θα γίνουν μέσω της ιστοσελίδας της αυτό το Μάιο με ελάχιστη διαμονή πέντε διανυκτερεύσεων.

Έτσι κατά τη διάρκεια ολόκληρου του τελευταίου μήνα της άνοιξης θα μπορείτε με ένα μόνο κλικ στο www.louishotels.com και χρησιμοποιώντας τον κωδικό HAPPYSUMMER να κλείσετε όλες τις διακοπές του καλοκαιριού, με εκπτώσεις που μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 200 ευρώ ανά ημέρα – ανά οικογένεια, ακόμη και για τον Αύγουστο.

Είτε είστε τύπος της παρέας, είτε σας αρέσει η ησυχία, αν προτιμάτε μεγάλα ξενοδοχεία με υδροπάρκο ή μπουτίκ μονάδες και ιδιωτικές επαύλεις με πισίνα, η Louis Hotels έχει τις συλλογές που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Οι καλύτερες τιμές συνδυάζονται με την αρτιότερη εξυπηρέτηση και πάντοτε με τη σφραγίδα φιλοξενίας του Ομίλου Louis, ο οποίος για 83 χρόνια πρωτοπορεί στον τουρισμό, η εγγύηση για ευχάριστες διακοπές είναι δεδομένη.

Ακόμη, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Louis Hotels μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στο Online Loyalty Scheme της Louis Hotels και να επιβραβευθείτε με την πρώτη κιόλας κράτηση. Mε τη δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα My LH Points κερδίζετε αυτόματα επιπρόσθετη έκπτωση 3% και αναλόγως της συγκομιδής βαθμών στο καλάθι σας, κατατάσσεστε στο αντίστοιχο επίπεδο έκπτωσης για την επόμενη σας κράτηση σε ένα από τα 25 ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post