Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Lindos Blu: Το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο για τους πελάτες της TUI

Νικητής των TUI Global Hotel Awards 2022, ως το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο για τους πελάτες της TUI, αναδείχτηκε τo μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Lindos Blu Luxury Hotel & Suites.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ‘Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου συγχαίρει τις οικογένειες Καλλιουδάκη & Ροδίτη, και ιδιαιτέρως, τον Εντεταλμένο της Αντιπρόεδρο Κώστα Καλλιουδάκη, για αυτή την παγκόσμια διάκριση του ταξιδιωτικού κολοσσού TUI.

 

 

O Όμιλος TUI ανακοίνωσε για τα TUI GLOBAL HOTEL AWARDS 2022:

«Εδώ στην TUI είμαστε στην τυχερή θέση να έχουμε τόσους πολλούς υπέροχους συνεργάτες ξενοδοχείων σε όλο τον πλανήτη. Και αυτό δείχνει καθώς οι Ευρωπαίοι πελάτες μας βαθμολόγησαν την ποιότητα όλων των ξενοδοχείων σας με πολύ υψηλά σκορ ικανοποίησης. Έχοντας τόσο υψηλά στάνταρ δημιουργεί ένα αποτέλεσμα χιονόμπαλας συνεχώς ωθώντας τον πήχη όλο και ψηλότερα, αλλά μόνο ένας από τους συνεργάτες μας στο ξενοδοχείο μπορεί να αξιολογηθεί ο καλύτερος στην τάξη. Από όταν αυτό το ξενοδοχείο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του υπήρξε ένας από τους πιο αξιόπιστους και πιστούς συνεργάτες. Μέσω της σκληρής δουλειάς και των δεσμεύσεών του, συνέχισε να καινοτομεί, ενώ αντιδρούσε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες προδιαγραφές υγείας και ασφάλειας. Ο νικητής του Best TUI Hotel παγκοσμίως, είναι από τη Ρόδο, το Lindos Blu Hotel».