Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Limassol Del Mar: Η Κύπρος στο «χάρτη» των μεγάλων έργων

Το Limassol Del Mar (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις) είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο στην παραλιακή οδό της Λεμεσού στην Κύπρο, το οποίο θα αποτελείται από δύο “ουρανοξύστες” με πολυτελή διαμερίσματα, καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες.

Οι δύο “ουρανοξύστες” θα διαθέτουν 168 πολυτελή διαμερίσματα, δύο, τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων, με μεγάλες βεράντες και απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα, ενώ θα παρέχουν υπηρεσίες 5άστερου ξενοδοχείου, γυμναστήριο, εσωτερική και εξωτερική πισίνα.

Επιπλέον, η δημιουργία εμπορικής οδού στο ισόγειο των δύο κτηρίων αναμένεται να αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό για αγορές επώνυμων προϊόντων, προσελκύοντας ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Το Limassol Del Mar, που θα κοστίσει 400.000.000 ευρώ, θα κατασκευάσουν δύο μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι της Κύπρου (Ζαβός και Λεπτός). Αποτελεί ένα έργο ορόσημο που πρόκειται να βάλει την Κύπρο στο χάρτη των αξιόλογων έργων παγκοσμίως, ενώ ήδη έχει γίνει πόλος έλξης αγοραστών απ’ όλο τον κόσμο και θα δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

Σχεδιαστές του έργου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2019, είναι το διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο Benoy στο Λονδίνο.

Δείτε το video

Πηγές: www.politis.com.cy, www.capital.sigmalive.com, www.limassoldelmar.com