Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

LG: Το τμήμα Business Solutions στην 30η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG, έδωσε και φέτος το «παρών» ως Technology Partner του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), υποστηρίζοντας την 30η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου καθώς και την εκδήλωση που ακολούθησε μετά τη συνέλευση.

Το τμήμα LG Business Solutions υποστήριξε τη διοργάνωση παρέχοντας επαγγελματικές οθόνες στους χώρους διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, στο Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς, προβάλλοντας τις ομιλίες που διεξάγονταν στη εκδήλωση καθώς και όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης του ΣΕΤΕ.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, αποδόθηκε ο απολογισμός του 2021, αλλά και ο προγραμματισμός των δράσεων για το τρέχον έτος.

Στη Συνέλευση παρευρέθηκε ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, ο Γενικός Διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ, Η. Κικίλιας, η CEO της Marketing Greece, Ι. Δρέττα, ο Πρόεδρος της AEGEAN, Ε. Βασιλάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Φ. Καραβίας και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μ. Τσαμάζ.

Στη Συνέλευση μίλησε και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Α. Τσίπρας, ενώ ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, χαιρέτισε τις εργασίες της 30ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος.

Post Tags
Share Post