Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

LG: Οι πρώτες τηλεοράσεις για ξενοδοχεία που υποστηρίζουν την τεχνολογία Apple AirPlay

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τις νέες λύσεις της για τον κλάδο της φιλοξενίας στο Τορόντο του Καναδά στην HITEC 2023, την κορυφαία έκθεση ξενοδοχειακής τεχνολογίας παγκοσμίως.

Από τις διάφανες οθόνες Transparent OLED Signage, τις οθόνες Micro LED μέχρι τους διαδραστικούς ψηφιακούς πίνακες και τις λύσεις διαχείρισης περιεχομένου, η LG παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων τεχνολογιών και λύσεων προβολής που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών στα δωμάτια των ξενοδοχείων, στα λόμπι, στους χώρους συνεδριάσεων και στα εστιατόρια.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η LG παρουσιάζει τις πρώτες επαγγελματικές τηλεοράσεις στον κόσμο που υποστηρίζουν την τεχνολογία Apple AirPlay για ξενοδοχεία, προσφέροντας στους επισκέπτες έναν απλό και ασφαλή τρόπο να μοιράζονται περιεχόμενο από το iPhone ή το iPad τους στην τηλεόραση του δωματίου τους.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα μπορούν να συνδέουν το iPhone ή το iPad με ασφάλεια στη smart ξενοδοχειακή τηλεόραση της LG σαρώνοντας απλώς έναν μοναδικό QR code.

Με αυτόν τον πολύ απλό τρόπο ένα ξενοδοχείο δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να έχουν πρόσβαση στις προσωπικές τους εφαρμογές και λογαριασμούς ψυχαγωγίας, από τη μεγάλη οθόνη του δωματίου τους.

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να προσφέρουν τη δυνατότητα AirPlay στις smart ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG εντός του έτους.

Η λειτουργία AirPlay θα είναι διαθέσιμη στις smart ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG του 2023, καθώς και σε μοντέλα προηγούμενων ετών.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δουν πώς οι επαγγελματικές λύσεις οθόνης της LG επιτρέπουν ένα ευρύ φάσμα εμπειριών και δυνατοτήτων για συγκεκριμένα σενάρια φιλοξενίας.

Ξεκινώντας από τη ζώνη του Lobby, μια οθόνη 4K 65 ιντσών δείχνει πώς τα ξενοδοχεία μπορούν να εντάξουν ψηφιακούς πίνακες τέχνης και ζωντανό περιεχόμενο που παρέχεται από την Blackdove και την Apollo, μια συνδρομητική υπηρεσία ψηφιακής τέχνης, που αποτελεί συνεργάτη της LG.

Δίπλα σε αυτή την οθόνη βρίσκεται η πρωτοποριακή Transparent LED Film της LG, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε γυάλινες επιφάνειες, μεταξύ άλλων και σε παράθυρα.

Στη ζώνη της υποδοχής (receprion), οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τη δύναμη της οθόνης LED All-in-One της LG 136 ιντσών, με pixel pitch 1,5 mm, μια καινοτομία που περιλαμβάνει ενσωματωμένο χειριστήριο και ηχείο και προαιρετικά μια τροχήλατη βάση δαπέδου.

Η 55 ιντσών LG Transparent OLED Signage, μια λύση που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και υψηλή διαφάνεια, προσελκύει τους επισκέπτες της HITEC με συναρπαστική ψηφιακή τέχνη.

Στη ζώνη Meeting Room Solutions, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις οθόνες της LG για αίθουσες συνεδριάσεων, με επιλογές που ταιριάζουν σε αίθουσες διαφόρων μεγεθών και σε μια σειρά διαφορετικών αναγκών των χρηστών.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται μια εντυπωσιακή σειρά λύσεων κατάλληλες για χρήση σε αίθουσες συνεδριάσεων, όπως η οθόνη LED All-in-One 163 ιντσών, με pixel pitch 1,8 mm, προϊόντα από τη σειρά LG One:Quick και οθόνες 43 και 55 ιντσών 4K UHD (3.840 x 2.160).

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ενημερωθούν για το LG CreateBoard, έναν διαδραστικό ψηφιακό πίνακα 75 ιντσών που διαθέτει δυνατότητα πολλαπλής αφής 40 σημείων, ανάλυση 4K και εύκολη κοινή χρήση (sharing) οθόνης μέσω της εφαρμογής LG CreateBoard Share.

Ακολουθεί το Smart Room, το οποίο προσφέρει μια ματιά στις ψηφιοποιημένες τεχνολογίες δωματίου, όπως είναι η Smart TV 55 ιντσών της LG, οι έξυπνες περσίδες και ο έξυπνος φωτισμός.

Μαζί με αυτά, οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν το Pro:Centric, τη λύση διαχείρισης περιεχομένου της LG για χώρους φιλοξενίας.

Η ζώνη Suite Room παρουσιάζει την κορυφαία οθόνη OLED 97 ιντσών της LG, ενώ η ζώνη Presidential Suite εντυπωσιάζει με την LG MAGNIT 136 ιντσών, με pixel pitch 0,78 mm, η οποία παρέχει βαθύ μαύρο, ζωντανά χρώματα και απίστευτη αντίθεση για καθηλωτικές εμπειρίες θέασης.

«Οι λύσεις της LG που παρουσιάζονται στην HITEC 2023 προσφέρουν στους ξενοδόχους μια σειρά από επιλογές που ταιριάζουν σε πολλαπλές ανάγκες και χώρους. Η LG δεσμεύεται για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων ξενοδοχειακών οθονών σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες, με στόχο την παροχή κορυφαίων εμπειριών ψυχαγωγίας που κάνουν τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους», δήλωσε ο Paik Ki-mun, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της μονάδας Infor-mation Display της LG Electronics Business Solutions Company.