Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

LG: Τέσσερα βραβεία στα Greek Hospitality Awards

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) απέσπασε τρία Χρυσά και ένα Ασημένιο Βραβείο στα Greek Hospitality Awards 2023.

Ειδικότερα, η LG Business Solutions απέσπασε τα ακόλουθα βραβεία:

– Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Hotel Supplier», για τη συνεργασία της με το ξενοδοχείο Nyx Esperia Palace στην Αθήνα.

– Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Hotel Entertainment & Technology Supplier», για τη συνεργασία με το Alila Resort & Spa της Mitsis Premium Collection στη Ρόδο.

– Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Hotel Sustainable Solutions Provider», για τη συνεργασία με το Mandarin Oriental Costa Navarino στην Πύλο.

– Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Best Hotel IT, Web & Telecoms Supplier», για τη συνεργασία με το Lindian Village Beach Resort Curio Collection by Hilton.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Αναφερόμενος στα βραβεία, ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε:

«Αποδεχόμενοι αυτή την τιμή, αναγνωρίζουμε την απίστευτη αφοσίωση της ομάδας της LG Business Solutions. Η σταθερή προσήλωσή και προσπάθεια τους εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την ασφάλεια που απαιτούν οι πελάτες μας, ειδικά στο σημερινό δυναμικό περιβάλλον. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους μας εμπιστεύονται και μας εμπνέουν. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε κορυφαίες υπηρεσίες για τους πελάτες μας και σταθερή υποστήριξη για τους πολύτιμους συνεργάτες μας. Μαζί, όχι μόνο θα ανταποκριθούμε, αλλά και θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας, καθώς η LG Business Solutions συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την αριστεία».

Τα βραβεία της LG παρέλαβαν: Ο Γιάννης Μαντάς, η Βασιλική Καραδήμου Senior Sales Manager Veritcals, ο Δημήτρης Σιλβέστρος B2B Sales Supervisor και ο Μάνθος Τατσίρας Air Solutions Sales Manager Supervisor.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Εριέττα Κουκίου Β2Β Marketing Executive, ο Διογένης Τσουτσόγλου Sales Manager ΙΤ & ID, ο Νίκος Τζεδόπουλος ID Key Account και ο Χρήστος Πυρράκης AS Key Account Engineer.